Το «Caravin» ταξιδεύει στη Μαδαγασκάρη

Από τη μακρινή Μαδαγασκάρη ξεκινούν οι ταξιδιάρικες θεματικές βραδιές στο ατμοσφαιρικό wine bar του Θησείου.

Το «Caravin» ταξιδεύει στη Μαδαγασκάρη

Από τη μακρινή Μαδαγασκάρη ξεκινούν οι ταξιδιάρικες θεματικές βραδιές στο ατμοσφαιρικό wine bar του Θησείου. Την Κυριακή 3/11 (8.30 μ.μ.) Μαλαγάσιοι που ζουν στην Αθήνα θα προσφέρουν στο «Caravin» μια γερή γεύση της πατρίδας τους, μαγειρεύοντας και παίζοντας μουσική, ενώ το ειδικό μενού (€ 25 κατ’ άτομο με ένα ποτήρι γαλλικό κρασί) που θα σερβιριστεί ανθολογεί και αυτό χαρακτηριστικές σπεσιαλιτέ του νησιού-σταυροδρόμι πολιτισμών: από πιτάκια γεμιστά με κιμά, πατάτα, μυρωδικά και κάρι αλλά και φτερούγες κοτόπουλου μαριναρισμένες σε γάλα καρύδας μέχρι παραδοσιακή σαλάτα με λάχανο, καρότο, φρέσκα φασολάκια και μυρωδικά καθώς και το Malagasy Romazava, ήτοι μοσχαρίσιο οσομπούκο μαγειρεμένο με χόρτα της Μαδαγασκάρης. Το φινάλε θα έρθει με το επίσης παραδοσιακό γλυκό koba, με μπανάνα, ρυζάλευρο και καραμελωμένα φιστίκια, που ψήνεται σε φύλλα μπανανιάς.

Περισσότερες πληροφορίες

Caravin

Ακάμαντος 11, Θησείο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Οι 5 must - see γαστρονομικές ταινίες για το καλοκαίρι

Πρόσφατες αξιοσημείωτες παραγωγές που δίνουν τον τόνο στη θερινή ραστώνη των σινεφίλ και γαστροφίλ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
10/08/2022

Ένας "Tsiftis" στα Ιλίσια

Το νέο εστιατόριο του Σήφη Μανουσέλη απλώνει τραπέζια σε έναν όμορφο πεζόδρομο των Ιλισίων, έχει το χαλαρό ύφος μιας γαστροταβέρνας και, κυρίως, γεύσεις που έχουν κάτι να πουν.

World’s 50 Best Restaurants: Τάσεις και εξελίξεις στον κόσμο της γαστρονομίας

Αβανγκάρντ ή low tech; Βιγκανιστές ή κρεατολάγνοι; Ποιες είναι οι τάσεις που αναδεικνύονται μέσα από τα 50 Καλύτερα Εστιατόρια του Κόσμου; Ένας κορυφαίος θεσμός επιδρά στην παγκόσμια γαστρονομική σκηνή προβάλλοντας τους influencers της γαστρονομίας.

Ο "Βασίλαινας" βάφτηκε μπλε

Το "Vassilenas Blue", η θερινή βερσιόν του ιστορικού και πολυβραβευμένου εστιατορίου του Θανάση Βασίλαινα, σήκωσε αυλαία στην Αντίπαρο. Πήραμε μια πρώτη, ωραία θαλασσινή γεύση και αναμεταδίδουμε.

Ο Σαντορινιός αμπελώνας επιστρέφει στη "Vedema"

Το ετήσιο ραντεβού των οινόφιλων με τη νέα εσοδεία του Σαντορινιού αμπελώνα επιστρέφει στην έδρα του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, την εμβληματική "Σελήνη", και την κουζίνα του ιστορικού εστιατορίου να υποδέχεται τους παλιούς της σεφ Θοδωρή Παπανικολάου και Πάνο Τσίκα για ένα six hands dinner με τον νέο επικεφαλής, Έκτορα Μποτρίνι.

Psaropoula

Μια ιστορική ψαροταβέρνα περνά σε νέα εποχή χάρη στον Σπύρο Κερκύρα και τους συνεργάτες του, με επιμέλεια της κουζίνας από τον Γιάννη Λιόκα.

"Σαρδελάκι με θέα": Με πλώρη για τα νότια

Ανόθευτες γεύσεις και casual θαλασσογραφία με μαέστρο το κύμα δίνουν τον τόνο στο δημοφιλές στέκι στη Βουλιαγμένη.