Το «Zinglee» υποδέχεται το Κτήμα Semeli

Μια σπέσιαλ βραδιά food & wine pairing ετοιμάζει το all day εστιατόριο της Τσακάλωφ.

Το «Zinglee» υποδέχεται το Κτήμα Semeli

Μια σπέσιαλ βραδιά food & wine pairing ετοιμάζει το «Zinglee» στο Κολωνάκι. Την Τετάρτη 23/10 το all day bistro από την οικογένεια των «nice n easy» υποδέχεται το Κτήμα Semeli από τη Νεμέα, ενώ ο executive chef του εστιατορίου Χρήστος Αθανασιάδης προτείνει ένα ειδικό μενού 5 πιάτων, κομμένο και ραμμένο στις γεύσεις και τα αρώματα των κρασιών-πρωταγωνιστών. Ξεναγός της βραδιάς θα είναι ο δημιουργός του κτήματος Λεωνίδας Νασιάκος, ο οποίος έρχεται φέρνοντας μαζί του και το ολοκαίνουργιο Semeli Estate Spondee 2016, ένα ξεχωριστό blend από Syrah, Merlot και Cabernet Sauvignon που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό.

Δείτε αναλυτικά το μενού της βραδιάς:

Καρπάτσιο από Καπνιστό Οξύρρυγχο Γεροντίδη
Semeli Estate, Aetheria 2018, Μαλαγουζιά - Chardonnay

Ντοματόρυζο με Μαριναρισμένη Λακέρδα
Semeli Estate, Elixir 2018, Gewürztraminer

Λαχανικά στη Σχάρα με Vinaigrette Μελιού, Ψητή Φέτα, Καρύδια και Κορινθιακές Σταφίδες
Semeli Estate, Delear 2018, Syrah - Grenache Rouge

Μοσχαράκι Ραγού με Αμπελοφάσουλα
Semeli Estate, Spondee 2016, Syrah - Merlot - Cabernet Sauvignon

Μους Σοκολάτας σε Βάση Μπισκότου Κανέλας με Γλυκό του Κουταλιού Σταφύλι

Τιμή: € 35 κατ’άτομο

Περισσότερες πληροφορίες

Zinglee

Τσακάλωφ 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.