Μια «Χελώνα» περπατά στο Θησείο

Την καινούργια και εντυπωσιακή κάβα «Νέκταρ» σίγουρα την έχετε δει κατηφορίζοντας την Ερμού, αυτό που ίσως δεν έχετε προσέξει είναι το εστιατόριο που «κρύβεται» στον πρώτο όροφο και κάνει εδώ και λίγες ημέρες τα πρώτα του βήματα.

Μια «Χελώνα» περπατά στο Θησείο

Την καινούργια και εντυπωσιακή κάβα «Νέκταρ» σίγουρα την έχετε δει κατηφορίζοντας την Ερμού, αυτό που ίσως δεν έχετε προσέξει είναι το εστιατόριο «Χελώνα» που «κρύβεται» στον πρώτο όροφο και κάνει εδώ και λίγες ημέρες τα πρώτα του βήματα. Εσωτερικός χώρος με ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, walk in cellar και cigar room, μια urban βεράντα από εκείνες που πάντα χαίρεσαι να ανακαλύπτεις και η δράση ξεκινάει από νωρίς το πρωί με εκλεκτό καφέ από δικό τους χαρμάνι κι έναν ακόμα μονοποικιλιακό.

Ο σεφ του γειτονικού «Oinoscent» Χρήστος Μπούκας έχει διαμορφώσει έναν κατάλογο πρωινού που σερβίρεται μέχρι αργά και ακόμα μία κάρτα για την υπόλοιπη μέρα που καλύπτει διάφορες ανάγκες, είτε θες κάτι για να συνοδεύσεις το κρασί σου είτε να φας κανονικά οπότε οι επιλογές περιλαμβάνουν από κρεατικά μέχρι παέγια. Άρωμα από «Oinoscent» έχει και η λίστα κρασιών υπό την επιμέλεια του Άρη Σκλαβενίτη και του Δάνη Αγαπητού, ενώ πολύ πλούσια είναι και η cocktail list καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα από aperitivo και low abv προτάσεις, μέχρι signature cocktails σε αρμονία με τις γεύσεις του καταλόγου αλλά και περί τα 250 premium spirits.

Περισσότερες πληροφορίες

Χελώνα

Ερμού 121, Θησείο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.