Μια «Χελώνα» περπατά στο Θησείο

Την καινούργια και εντυπωσιακή κάβα «Νέκταρ» σίγουρα την έχετε δει κατηφορίζοντας την Ερμού, αυτό που ίσως δεν έχετε προσέξει είναι το εστιατόριο που «κρύβεται» στον πρώτο όροφο και κάνει εδώ και λίγες ημέρες τα πρώτα του βήματα.

Μια «Χελώνα» περπατά στο Θησείο

Την καινούργια και εντυπωσιακή κάβα «Νέκταρ» σίγουρα την έχετε δει κατηφορίζοντας την Ερμού, αυτό που ίσως δεν έχετε προσέξει είναι το εστιατόριο «Χελώνα» που «κρύβεται» στον πρώτο όροφο και κάνει εδώ και λίγες ημέρες τα πρώτα του βήματα. Εσωτερικός χώρος με ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, walk in cellar και cigar room, μια urban βεράντα από εκείνες που πάντα χαίρεσαι να ανακαλύπτεις και η δράση ξεκινάει από νωρίς το πρωί με εκλεκτό καφέ από δικό τους χαρμάνι κι έναν ακόμα μονοποικιλιακό.

Ο σεφ του γειτονικού «Oinoscent» Χρήστος Μπούκας έχει διαμορφώσει έναν κατάλογο πρωινού που σερβίρεται μέχρι αργά και ακόμα μία κάρτα για την υπόλοιπη μέρα που καλύπτει διάφορες ανάγκες, είτε θες κάτι για να συνοδεύσεις το κρασί σου είτε να φας κανονικά οπότε οι επιλογές περιλαμβάνουν από κρεατικά μέχρι παέγια. Άρωμα από «Oinoscent» έχει και η λίστα κρασιών υπό την επιμέλεια του Άρη Σκλαβενίτη και του Δάνη Αγαπητού, ενώ πολύ πλούσια είναι και η cocktail list καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα από aperitivo και low abv προτάσεις, μέχρι signature cocktails σε αρμονία με τις γεύσεις του καταλόγου αλλά και περί τα 250 premium spirits.

Περισσότερες πληροφορίες

Χελώνα

Ερμού 121, Θησείο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
28/09/2022

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.

Απόστολος Δήμου: Ο νέος executive chef του Four Seasons Athens αποκλειστικά στο "αθηνόραμα"

Από τις Σεϋχέλες στην αθηναϊκή ριβιέρα, με διαλείμματα σε Σαουδική Αραβία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σερβία και Λίβανο, ο Απόστολος Δήμου επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από μια δεκαετία περιπλανήσεων, για να αναλάβει μια από τις μεγαλύτερες μαγειρικές ομάδες της χώρας. Ποιος είναι και τι καινούριο θα φέρει στη γεύση του πολυτελούς resort;

Για brunch στο "Beefbar Athens"

Το φημισμένο brunch επιστρέφει τα Σαββατοκύριακα στον κομψό χώρο του "Beefbar Athens" στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

"Diego": Επιστροφή στο Θησείο, για κυριακάτικο σεβίτσε

Τι νέο φέρνει η αλέγρα σεβιτσερία του "Diego", που στήνεται και πάλι στην Αδριανού κατά την πιο ανέμελη ημέρα της εβδομάδας.

Γιατί όλοι πάνε για σάντουιτς στο 'Borghese'

Το πιο πρόσφατο hit της Αρχελάου ξέρει πώς να γεμίζει σωστά δύο φέτες ψωμί.