Το «Riviera Coast» είναι μια ακτή που λάμπει όλες τις ώρες

Ανακαινισμένος και λαμπερός, ο κομψός πολυχώρος του ομίλου Σταθοκωστόπουλου σου δημιουργεί κάθε στιγμή της ημέρας την εντύπωση ότι βρίσκεσαι σε κάποιο νησί.

Το «Riviera Coast» είναι μια ακτή που λάμπει όλες τις ώρες

Ανακαινισμένος και πολύ λαμπερός, ο κομψός πολυχώρος του ομίλου Σταθοκωστόπουλου στη Βούλα σου δημιουργεί κάθε στιγμή της ημέρας την εντύπωση ότι βρίσκεσαι σε κάποιο νησί, όπου μπορείς να απολαύσεις μοναδικές καλοκαιρινές στιγμές, να φας καλά και να περάσεις τέλεια.

Το «Riviera Coast» είναι μια ακτή που λάμπει όλες τις ώρες - εικόνα 1

Σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα, το εστιατόριο του «Riviera Coast» είναι προορισμός και αφετηρία για ταξίδια στα γοητευτικά νερά της μοντέρνας μεσογειακής κουζίνας, με μια πολύ δροσερή γκασπάτσο λαχανικών με φρέσκια ντομάτα και μπρουσκέτες σκόρδου, ένα φανταστικό καρπάτσιο ξιφία με φύκια wakame και σορμπέ λεμονιού, ζυμαρικά δικής τους παραγωγής, όπως τα μαύρα ταλιολίνι με αχινό, σκόρδο και ξύσμα λεμονιού, χωρίς να λείπουν οι εκλεκτές κοπές κρεάτων, που ψήνονται εξαιρετικά σε φούρνο Josper, και το φρέσκο ψάρι.

Στο all day cafe-bar ερχόμαστε από νωρίς για τον πρώτο καφέ της ημέρας με θέα στη θάλασσα, για υπέροχα γλυκά όπως το μιλφέιγ με παγωτό καϊμάκι (τα πάντα παρασκευάζονται εδώ, στο δικό τους ζαχαροπλαστείο) και πολύ ωραία πίτσα με παραδοσιακό ιταλικό ζυμάρι, που ψήνεται σε ειδικό φούρνο κι έρχεται πάντα αχνιστή και μυρωδάτη.

Το «Riviera Coast» είναι μια ακτή που λάμπει όλες τις ώρες - εικόνα 2

Τα βράδια ο χώρος γίνεται ιδιαίτερα ατμοσφαιρικός, η θέα στη φωτισμένη ακτογραμμή συναρπάζει και οι στιλάτες μουσικές συναντούν τα πολύ ιδιαίτερα κοκτέιλ όπως το Summer Trip, με ρούμι, αγαύη, ανανά, μανταρίνι, πιπεράτες νότες βασιλικού και τζίντζερ, και το Acapulco, που παντρεύει τη βότκα με το σιρόπι bubble gum και τα raspberries. Σέρβις, όπως πάντα, πολύ καλό και σημαντική η δυνατότητα για φιλοξενία εκδηλώσεων κάθε είδους στις πανέμορφες εγκαταστάσεις του πολυχώρου πάνω στη θάλασσα.

Περισσότερες πληροφορίες

Riviera Coast

Λεωφ. Κων. Καραμανλή 18, Bούλα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο σεφ Θοδωρής Κυριακίδης σαλπάρει για Ίο

Μετά από σύντομο ελλιμενισμό στο πειραιώτικο "Βαρούλκο", ο σεφ επιστρέφει στο Αιγαίο για να αναλάβει την κουζίνα του βραβευμένου εστιατορίου "Grandma’s" του "Liostasi Hotel & Suites" στην Ίο, πλάι στον Σωτήρη Ευαγγέλου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
07/02/2023

Η Johanne Syi είναι η γυναικεία φιγούρα που ξεχώρισε φέτος στις κουζίνες της Ασίας

Η καταξιωμένη επικεφαλής σεφ του εστιατορίου "Lolla" στη Σιγκαπούρη ανακηρύχθηκε από τον θεσμό "Asia's 50 Best Restaurants" ως η καλύτερη γυναίκα σεφ της Ασίας για φέτος.

Τρώγοντας και πίνοντας στο μικρό Παρίσι των Αθηνών

Εστιατόρια, μπαρ και όλα τα υπόλοιπα μέρη που φέρνουν κάτι από γαλλική κουλτούρα στα γευστικά δρώμενα της πόλης.

Το "Napul’è" ανοίγει πανιά για Τήνο

Το ιταλιάνικο σουξέ της Μάγκυς Ταμπακάκη και του Francesco Ciccio σαλπάρει για το "Aeolis Tinos Suites".

Μπορεί η γαστρονομία να γίνει energy saving;

Οι σεφ αλλά κι εμείς πρέπει να προβληματιστούμε και με τη βοήθεια αρχαίων τεχνικών αλλά και με νέες τεχνολογίες να πετύχουμε το στόχο της ενεργειακής εξοικονόμησης.

"Acan": Κάτι από Λατινική Αμερική στο Μοσχάτο

Ένα νέο εστιατόριο εμπνέεται από τον θεό των Μάγια και παρουσιάζει μία λάτιν πολυσυλλεκτική κουζίνα.

Η αθηναϊκή αρτιότητα του εστιατορικού ψωμιού

Λίγο πριν ξεκινήσουν τα θεάματα, στα τραπέζια των αθηναϊκών εστιατορίων, τον πρώτο λόγο έχει ο (πολύ καλός πια) άρτος.