Το «Riviera Coast» είναι μια ακτή που λάμπει όλες τις ώρες

Ανακαινισμένος και λαμπερός, ο κομψός πολυχώρος του ομίλου Σταθοκωστόπουλου σου δημιουργεί κάθε στιγμή της ημέρας την εντύπωση ότι βρίσκεσαι σε κάποιο νησί.

Το «Riviera Coast» είναι μια ακτή που λάμπει όλες τις ώρες

Ανακαινισμένος και πολύ λαμπερός, ο κομψός πολυχώρος του ομίλου Σταθοκωστόπουλου στη Βούλα σου δημιουργεί κάθε στιγμή της ημέρας την εντύπωση ότι βρίσκεσαι σε κάποιο νησί, όπου μπορείς να απολαύσεις μοναδικές καλοκαιρινές στιγμές, να φας καλά και να περάσεις τέλεια.

Το «Riviera Coast» είναι μια ακτή που λάμπει όλες τις ώρες - εικόνα 1

Σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα, το εστιατόριο του «Riviera Coast» είναι προορισμός και αφετηρία για ταξίδια στα γοητευτικά νερά της μοντέρνας μεσογειακής κουζίνας, με μια πολύ δροσερή γκασπάτσο λαχανικών με φρέσκια ντομάτα και μπρουσκέτες σκόρδου, ένα φανταστικό καρπάτσιο ξιφία με φύκια wakame και σορμπέ λεμονιού, ζυμαρικά δικής τους παραγωγής, όπως τα μαύρα ταλιολίνι με αχινό, σκόρδο και ξύσμα λεμονιού, χωρίς να λείπουν οι εκλεκτές κοπές κρεάτων, που ψήνονται εξαιρετικά σε φούρνο Josper, και το φρέσκο ψάρι.

Στο all day cafe-bar ερχόμαστε από νωρίς για τον πρώτο καφέ της ημέρας με θέα στη θάλασσα, για υπέροχα γλυκά όπως το μιλφέιγ με παγωτό καϊμάκι (τα πάντα παρασκευάζονται εδώ, στο δικό τους ζαχαροπλαστείο) και πολύ ωραία πίτσα με παραδοσιακό ιταλικό ζυμάρι, που ψήνεται σε ειδικό φούρνο κι έρχεται πάντα αχνιστή και μυρωδάτη.

Το «Riviera Coast» είναι μια ακτή που λάμπει όλες τις ώρες - εικόνα 2

Τα βράδια ο χώρος γίνεται ιδιαίτερα ατμοσφαιρικός, η θέα στη φωτισμένη ακτογραμμή συναρπάζει και οι στιλάτες μουσικές συναντούν τα πολύ ιδιαίτερα κοκτέιλ όπως το Summer Trip, με ρούμι, αγαύη, ανανά, μανταρίνι, πιπεράτες νότες βασιλικού και τζίντζερ, και το Acapulco, που παντρεύει τη βότκα με το σιρόπι bubble gum και τα raspberries. Σέρβις, όπως πάντα, πολύ καλό και σημαντική η δυνατότητα για φιλοξενία εκδηλώσεων κάθε είδους στις πανέμορφες εγκαταστάσεις του πολυχώρου πάνω στη θάλασσα.

Περισσότερες πληροφορίες

Riviera Coast

Λεωφ. Κων. Καραμανλή 18, Bούλα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".