«La Suite Lounge»: Θέα και απολαύσεις για βραβείο

Σε ένα μοντέρνο περιβάλλον σοφιστικέ κομψότητας, που αφήνει το μάτι να ταξιδέψει στο πανόραμα του αθηναϊκού ορίζοντα και της Ακρόπολης, απολαμβάνεις μια δια­φορετική εμπειρία.

«La Suite Lounge»: Θέα και απολαύσεις για βραβείο

Με το που ανεβαίνεις στον 6ο όροφο του ξενοδοχείου «St. George Lycabettus» ­καταλαβαίνεις ότι δεν έχει βραβευτεί τυχαία ως Best Rooftop View στην Ευρώπη από τα έγκυρα World Luxury Hotel Awards. Σε ένα μοντέρνο περιβάλλον σοφιστικέ κομψότητας, που αφήνει το μάτι να ταξιδέψει στο πανόραμα του αθηναϊκού ορίζοντα και της Ακρόπολης, ανάλογα με την ώρα της ημέρας απολαμβάνεις και μια δια­φορετική εμπειρία.

Το all day fine dining εστιατόριο «La Suite Lounge» αναδεικνύει την πιο αρωματική πλευρά της ελληνικής κουζίνας, με αναφορές ευρύτερα στη Μεσόγειο που φέρουν την υπογραφή του βραβευμένου executive chef του ξενοδοχείου Βασίλη Μήλιου, κι έχει γίνει σημείο αναφοράς για τους ανήσυχους foodies της πόλης. Το ηλιοβασίλεμα εδώ είναι υπέροχο, με θέα που φτάνει στα νησιά του Σαρωνικού, κοκτέιλ, απεριτίφ κι ευφάνταστα fingerfood.

«La Suite Lounge»: Θέα και απολαύσεις για βραβείο - εικόνα 1

Έναν όροφο πιο πάνω το «Vertigo Pool Club», πάντα με πανοραμική θέα, είναι ιδανικό για χαλάρωση με κοκτέιλ και healthy snacks αλλά και poolside massage από το Aegeo Spa. Και, φυσικά, δεν χάνουμε τα BBQ Mondays κάθε Δευτέρα με live cooking, fresh salad bar, ΒΒQ γεύσεις και surf ’n’ turf σε ένα ξενοδοχείο-προορισμός, που πιάνει με τον καλύτερο τρόπο τον παλμό της εποχής.

Περισσότερες πληροφορίες

Suite Lounge (La)

(ξεν. «St. George Lycabettus») Κλεομένους 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.