Πώς είναι το καλοκαίρι στον πλανήτη των burgeristas;

Μόλις λίγους μήνες μετρούν τα «Pax Burgers» στην καρδιά της πόλης και κατάφεραν να γίνουν αμέσως σημείο συνάντησης των burger lovers ολόκληρης της Αθήνας.

Πώς είναι το καλοκαίρι στον πλανήτη των burgeristas;

Μόλις λίγους μήνες μετρούν τα «Pax Burgers» στην καρδιά της πόλης και κατάφεραν να γίνουν αμέσως σημείο συνάντησης των burger lovers ολόκληρης της Αθήνας. Όποια στιγμή κι αν βρεθούμε στο γωνιακό και ανοιχτόκαρδο spot στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης, θα το βρούμε γεμάτο κόσμο που απολαμβάνει κάποιο από τα signature Pretty Amazing and Xtraordinary burgers, που δίνουν στην αλυσίδα το όνομά της.

Όλα τα burgers που δημιουργούν οι Pax burgeristas φτιάχνονται με 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά και ψήνονται τη στιγμή που τα παραγγέλνεις, ενώ σπιτικά είναι και τα buns που ψήνονται επιτόπου καθημερινά, όπως και οι σος και οι λεπτοκομμένες φρέσκες τηγανητές πατάτες που συνοδεύουν τα πιάτα. Αυτές τις ημέρες, μάλιστα, έχουν νέους burgeroπειρασμούς, που σίγουρα θα δοκιμάσουμε βολτάροντας στο καλοκαιρινό downtown: το The Original με τυρί ή χωρίς, το Drunken Onions με Αmerican τσένταρ και κρεμμύδια καραμελωμένα σε μπίρα και το εντυπωσιακό Pulled Pork με τσένταρ, πίκλες, coleslaw και pulled pork που σιγομαγειρεύεται στο φούρνο.

Πώς είναι το καλοκαίρι στον πλανήτη των burgeristas; - εικόνα 1

Όλες οι νέες προτάσεις συμμετέχουν στο Burgeristas Deal, που μας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσουμε το burger μας μαζί με φρέσκες τηγανητές πατάτες με μόλις € 4,90 και είναι μια καλή αφορμή για να τις γνωρίσουμε, μαζί και τα υπόλοιπα νέα πιάτα, όπως τα πολύ δελεαστικά Tornado Potatoes με διάφορα toppings αλλά και το veggie burger Quinoa & Zucchini με μπιφτέκι από κινόα και κολοκύθι, χαλούμι, ντομάτα και baby σπανάκι.

Περισσότερες πληροφορίες

Pax Burgers

Αιόλου 34 & Αθηναΐδος 12, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κάτι "τρέχει" με τα ζαχαροπλαστεία

Η Managing Director της "La Liste", Helen Pietrini, μιλά στο "α" για το παρόν και το μέλλον της ζαχαροπλαστικής με αφορμή την πρώτη διεθνή λίστα – οδηγό για ζαχαροπλαστεία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
04/10/2022

Ο "Κόλλιας" επιστρέφει!

Ο "Κόλλιας" έχει γράψει ιστορία, έχει αφήσει εποχή στον Πειραιά και την Αθήνα. Σε λίγο θα τον χαιρόμαστε στη Γλυφάδα.

Εσύ πού θα δώσεις τους φετινούς… Χρυσούς Σκούφους σου;

Γίνε κι εσύ αξιολογητής στο Βραβείο Κοινού των Χρυσών Σκούφων 2023 και ζήσε μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες.

Η Αναπαύσεως πιο "ζωντανή" από ποτέ

Γίνονται πραγματάκια στο Μετς και η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει τα πιο ενδιαφέροντα σημεία στο δημοφιλέστερο δρόμο της γειτονιάς.

EU Rice: Υπάρχει ελληνικό ρύζι και το θέλουμε (περισσότερο)

Αν και το ελληνικό ρύζι θεωρείται εξαιρετικής ποιότητας, όλα δείχνουν πως κανένας δεν γνωρίζει τίποτε για αυτό. Δεν χρειάζεται να το γκουγκλάρετε, έχουμε όλες τις απαντήσεις για τον κρυμμένο μας γαστρονομικό θησαυρό.

Ο Δημήτρης Γεωργόπουλος δεν είναι ο ζαχαροπλάστης που έχεις συνηθίσει

Ο pastry chef πίσω από την επιτυχία του "Ρεσιτάλ" μιλά στο Αθηνόραμα.