Ακόμα μια «αποθήκη» που αγαπά το κρασί

Αυξάνονται και πληθύνονται τα οινόφιλα στέκια «Warehouse» που γνωρίσαμε αρχικά στα Εξάρχεια και κατόπιν στην Πλάκα.

Ακόμα μια «αποθήκη» που αγαπά το κρασί

Αυξάνονται και πληθύνονται τα οινόφιλα στέκια «Warehouse» που γνωρίσαμε αρχικά στα Εξάρχεια και κατόπιν στην Πλάκα. Εδώ και λίγο καιρό το τρίτο μέλος της οικογένειας, το «Warehouse Edge» άνοιξε τις πόρτες του στην ανερχόμενη περιοχή γύρω από το Κέντρο Πολιτισμού – Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» με μίνιμαλ ατμόσφαιρα και την ίδια αγάπη που έχουν και τα αδερφάκια του για τον καφέ, το φαγητό και το κρασί.

Όσον αφορά το τελευταίο, ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στα καλιφορνέζικα και εν γένει νεοκοσμίτικα κρασιά, χωρίς να λείπει και ο ελληνικός αμπελώνας, σε μια λίστα με περίπου 100 ετικέτες, οι περισσότερες εκ των οποίων σερβίρονται και σε ποτήρι. Θα τα συνοδεύσετε με τις προτάσεις του σεφ Βασίλη Γεωγλερή που παίζουν σε διάφορα τερέν και περιλαμβάνουν από φιλέτο με σος πιπεριού και ανοιχτή φοκάτσια με αστακό μέχρι κονσομέ κακκαβιάς και στριφτούδια με μπρόκολο και πάστα τρούφας. Πλούσιος κατάλογος πρωινού, single origin καφέδες, κοκτέιλ και premium spirits.

Ακόμα μια «αποθήκη» που αγαπά το κρασί - εικόνα 1

Περισσότερες πληροφορίες

Warehouse Edge

Πεισιστράτου 4, Καλλιθέα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Σαλαμίνα έχει ένα πολύ δυνατό ψαροφαγικό στέκι και έχουμε τις αποδείξεις

Μια ανάσα από την Αθήνα, αυτό το ανεπιτήδευτο ψαροφαγικό στέκι στη Σαλαμίνα σερβίρει φρέσκο ψάρι, όστρακα, θαλασσινά και μεζέδες που αξίζουν τη μικρή απόδραση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
27/08/2026

Από το Τόκιο στην Ερμού: Η Αθήνα κόλλησε με το ιαπωνικό γλυκό mochi

Μαστιχωτά, πολύχρωμα και απρόσμενα εθιστικά, τα ιαπωνικά mochi βρίσκουν τη θέση τους στην Αθήνα, από κλασικές γεμίσεις μέχρι παγωμένες εκδοχές που κάνουν ήδη θραύση στο κέντρο πια.

Το The C Beach υποδέχεται την αυγουστιάτικη πανσέληνο με full moon BBQ

Από το ηλιοβασίλεμα έως το βράδυ, οι επισκέπτες θα απολαύσουν ένα BBQ experience με live grilling, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο σκηνικό στην παραλία.

Λίγα λεπτά από το Κατράκειο, ένα διαφορετικό μεξικάνικο δεν μένει μόνο στα tacos

Το Emiliano Zapata στον Κορυδαλλό ανοίγει το παιχνίδι με χρώμα, αυλή, λάτιν διάθεση και μια κουζίνα που δεν φοβάται να ξεφύγει από τα αναμενόμενα.

Η Αθήνα κατεβάζει ρολά, το Ψυρρή όχι: 7 στάσεις για καλοκαιρινή έξοδο

Όταν η Αθήνα αδειάζει, το Ψυρρή επιμένει να κρατά ψηλά τον παλμό. Επτά στάσεις για καφέ, φαγητό, ποτό και γλυκό σε μια από τις πιο ζωντανές γειτονιές του κέντρου.

Το ξεχωριστό ψαροφαγικό στέκι στο Λαγονήσι για μετά τη βουτιά – και όχι μόνο

Κάτω από τις σκιερές μουριές στο Λαγονήσι, η Κυρά Πόπη σερβίρει εδώ και σχεδόν 30 χρόνια φρέσκο ψάρι, θαλασσινές γεύσεις και αυθεντική καλοκαιρινή ατμόσφαιρα.

Από το Παρίσι μέχρι τη Νέα Υόρκη: Τα εστιατόρια που λάτρευε ο Anthony Bourdain

Με αφορμή τη νέα ταινία Tony, θυμόμαστε 16 εστιατόρια που λάτρευε ο Anthony Bourdain, από το Τόκιο και το Παρίσι μέχρι τη Νέα Υόρκη και τη Μπανγκόκ, με θρυλικές στάσεις στον δρόμο.