Ακόμα μια «αποθήκη» που αγαπά το κρασί

Αυξάνονται και πληθύνονται τα οινόφιλα στέκια «Warehouse» που γνωρίσαμε αρχικά στα Εξάρχεια και κατόπιν στην Πλάκα.

Ακόμα μια «αποθήκη» που αγαπά το κρασί

Αυξάνονται και πληθύνονται τα οινόφιλα στέκια «Warehouse» που γνωρίσαμε αρχικά στα Εξάρχεια και κατόπιν στην Πλάκα. Εδώ και λίγο καιρό το τρίτο μέλος της οικογένειας, το «Warehouse Edge» άνοιξε τις πόρτες του στην ανερχόμενη περιοχή γύρω από το Κέντρο Πολιτισμού – Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» με μίνιμαλ ατμόσφαιρα και την ίδια αγάπη που έχουν και τα αδερφάκια του για τον καφέ, το φαγητό και το κρασί.

Όσον αφορά το τελευταίο, ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στα καλιφορνέζικα και εν γένει νεοκοσμίτικα κρασιά, χωρίς να λείπει και ο ελληνικός αμπελώνας, σε μια λίστα με περίπου 100 ετικέτες, οι περισσότερες εκ των οποίων σερβίρονται και σε ποτήρι. Θα τα συνοδεύσετε με τις προτάσεις του σεφ Βασίλη Γεωγλερή που παίζουν σε διάφορα τερέν και περιλαμβάνουν από φιλέτο με σος πιπεριού και ανοιχτή φοκάτσια με αστακό μέχρι κονσομέ κακκαβιάς και στριφτούδια με μπρόκολο και πάστα τρούφας. Πλούσιος κατάλογος πρωινού, single origin καφέδες, κοκτέιλ και premium spirits.

Ακόμα μια «αποθήκη» που αγαπά το κρασί - εικόνα 1

Περισσότερες πληροφορίες

Warehouse Edge

Πεισιστράτου 4, Καλλιθέα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
28/09/2022

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.

Απόστολος Δήμου: Ο νέος executive chef του Four Seasons Athens αποκλειστικά στο "αθηνόραμα"

Από τις Σεϋχέλες στην αθηναϊκή ριβιέρα, με διαλείμματα σε Σαουδική Αραβία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σερβία και Λίβανο, ο Απόστολος Δήμου επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από μια δεκαετία περιπλανήσεων, για να αναλάβει μια από τις μεγαλύτερες μαγειρικές ομάδες της χώρας. Ποιος είναι και τι καινούριο θα φέρει στη γεύση του πολυτελούς resort;

Για brunch στο "Beefbar Athens"

Το φημισμένο brunch επιστρέφει τα Σαββατοκύριακα στον κομψό χώρο του "Beefbar Athens" στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

"Diego": Επιστροφή στο Θησείο, για κυριακάτικο σεβίτσε

Τι νέο φέρνει η αλέγρα σεβιτσερία του "Diego", που στήνεται και πάλι στην Αδριανού κατά την πιο ανέμελη ημέρα της εβδομάδας.

Γιατί όλοι πάνε για σάντουιτς στο 'Borghese'

Το πιο πρόσφατο hit της Αρχελάου ξέρει πώς να γεμίζει σωστά δύο φέτες ψωμί.