Είστε για eating & shopping στη Λαχαναγορά;

Το περιποιημένο και ζεστό μεζεδοπωλείο «Τα Μεζεκλίκια της Λαχαναγοράς» άνοιξε πριν λίγες ημέρες τις πόρτες του και αγαπά τις εκλεκτές νοστιμιές.

Είστε για eating & shopping στη Λαχαναγορά;

Το περιποιημένο και ζεστό μεζεδοπωλείο «Τα Μεζεκλίκια της Λαχαναγοράς» άνοιξε πολύ πρόσφατα τις πόρτες του, με τα ράφια του φορτωμένα εκλεκτά προϊόντα μικρών παραγωγών σε πολύ καλές τιμές και τις βιτρίνες του γεμάτες με μια θαυμάσια συλλογή ελληνικών τυριών και αλλαντικών με τη σφραγίδα του Miran. Αυτά κόβονται επί τόπου και γίνονται πολύ ωραίες πιατέλες για την αρχή, ενώ η συνέχεια γράφεται με μερακλίδικους μεζέδες και πιατάκια, όπως τα «αμαρτωλά» αυγά μάτια με άφθονες φέτες παστουρμά ή σουτζούκι, οι αφράτοι κεφτέδες με ελαφριά σος γιαουρτλού, το χουνκιάρ μπεγιερντί με αρωματική μους μελιτζάνας και η πικάντικη φέτα στο φούρνο με φλογερό μπούκοβο. Το πολύ νόστιμο ψωμί τους το φτιάχνουν σε φούρνο με δική τους συνταγή, όπως και το ζυμάρι για το αφράτο πεϊνιρλί που έρχεται ξεροψημένο με toppings της επιλογής σας.

Είστε για eating & shopping στη Λαχαναγορά; - εικόνα 1
Είστε για eating & shopping στη Λαχαναγορά; - εικόνα 2

Περισσότερες πληροφορίες

Μεζεκλίκια της Λαχαναγοράς (Τα)

Λαχαναγορά Ρέντη
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.