Τι εστί «Kinjo»;

Ένα ολοκαίνουργιο γιαπωνέζικο resto-bar άνοιξε μόλις στα Βριλήσσια.

Τι εστί «Kinjo»;

Από τις μεγάλες τζαμαρίες του πολύ φρέσκου γιαπωνέζικου resto-bar «Kinjo» χαζεύεις το πηγαινέλα στην Πλατεία Αναλήψεως, ενώ στον λιτό εσωτερικό χώρο με τα λίγα τραπέζια μπορείς να φας τόσο στα stools του sushi corner όσο και σε εκείνα της μπάρας, όπου ετοιμάζονται κοκτέιλ με ασιατικές πινελιές. Στο μενού του Νίκου Πολιτάκου συγκατοικούν τα κλασικά nigiri και sashimi με τα αρκετά signature ρολλά, τα ζεστά (bao buns, γαρίδες τεμπούρα, ενδιαφέροντα γιαπωνέζικα σουβλάκια) με τα κρύα ορεκτικά και κάποια κυρίως πιάτα. Περισσότερα θα σας πούμε σύντομα.

Τι εστί «Kinjo»; - εικόνα 1

Περισσότερες πληροφορίες

Kinjo

Κονίτσης 29, Πλ. Αναλήψεως, Βριλήσσια
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".