Μια γαστρονομική βραδιά με τη Dom Pérignon στο «Daios Cove»

Ο Σεπτέμβριος στο πολυτελές κρητικό resort μπαίνει με ένα πολύ ενδιαφέρον bubbly master class κι ένα δείπνο με guest τον Ιταλό executive chef του οίκου Moët & Chandon.

Μια γαστρονομική βραδιά με τη Dom Pérignon στο «Daios Cove»

Ο Σεπτέμβριος στο πολυτελές κρητικό resort μπαίνει με ένα πολύ ενδιαφέρον bubbly master class κι ένα δείπνο με guest τον Ιταλό executive chef του οίκου Moët & Chandon.

Μια γαστρονομική βραδιά με τη Dom Pérignon στο «Daios Cove» - εικόνα 1
O executive chef της Μοet & Chandon Marco Fadiga

Στην εμβληματική Dom Pérignon αφιερώνεται η Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου στο «Daios Cove Luxury Resort & Villas» στην Κρήτη. Η γεμάτη πολύτιμες φυσαλίδες βραδιά στο πολυτελές resort του Αγίου Νικολάου θα ξεκινήσει με ένα master class, μέσω του οποίου ο καταξιωμένος σομελιέ και πρέσβης της Moët & Chandon στην Ελλάδα Νικόλας Γιαννόπουλος θα μυήσει τους συμμετέχοντες στα μυστικά της vintage σαμπάνιας.

Στο ξεχωριστό δείπνο που θα ακολουθήσει ο εδώ και δύο χρόνια executive chef του οίκου Moët & Chandon Marco Fadiga, σε συνεργασία με τον executive chef του «Daios Cove» Στέφανο Λαυρενίδη και τον σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο «Οcean Restaurant» Δήμο Μπαλόπουλο, θα δημιουργήσουν τα πιάτα που θα «ζευγαρώσουν» με τις φινετσάτες σαμπάνιες διαφορετικών εσοδειών που θα δοκιμαστούν, βάζοντας δίπλα στις Dom Pérignon vintage 2009, 2006 και 2004, καθώς και στην Dom Pérignon P2 2000, σιτσιλιάνικη «γρανίτα» με αμύγδαλο και χαβιάρι, αστακό με ανανά και κίτρινο κάρι, μπαρμπούνι με αφρό μαύρης τρούφας και σορμπέ από όσμανθο.

Το κόστος συμμετοχής στα Dom Pérignon Masterclass & Dinner είναι 279€ / άτομο.

Μια γαστρονομική βραδιά με τη Dom Pérignon στο «Daios Cove» - εικόνα 2
O Στέφανος Λαυρενίδης και o Δήμος Μπαλόπουλος

i Daios Cove Luxury Resort and Villas | Άγιος Νικόλαος, Κρήτη | 2841062600 | www.daioscove.com | info@daioscove.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
28/09/2022

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.

Απόστολος Δήμου: Ο νέος executive chef του Four Seasons Athens αποκλειστικά στο "αθηνόραμα"

Από τις Σεϋχέλες στην αθηναϊκή ριβιέρα, με διαλείμματα σε Σαουδική Αραβία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σερβία και Λίβανο, ο Απόστολος Δήμου επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από μια δεκαετία περιπλανήσεων, για να αναλάβει μια από τις μεγαλύτερες μαγειρικές ομάδες της χώρας. Ποιος είναι και τι καινούριο θα φέρει στη γεύση του πολυτελούς resort;

Για brunch στο "Beefbar Athens"

Το φημισμένο brunch επιστρέφει τα Σαββατοκύριακα στον κομψό χώρο του "Beefbar Athens" στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

"Diego": Επιστροφή στο Θησείο, για κυριακάτικο σεβίτσε

Τι νέο φέρνει η αλέγρα σεβιτσερία του "Diego", που στήνεται και πάλι στην Αδριανού κατά την πιο ανέμελη ημέρα της εβδομάδας.

Γιατί όλοι πάνε για σάντουιτς στο 'Borghese'

Το πιο πρόσφατο hit της Αρχελάου ξέρει πώς να γεμίζει σωστά δύο φέτες ψωμί.