Food to make you feel good

Γεύσεις φτιαγμένες για να μας κάνουν να νιώθουμε καλά σε δύο μοντέρνους χώρους με χαλαρή, νεανική αλλά και family-friendly διάθεση. Ναι, για τα «Wagamama» λέμε.

Food to make you feel good

Τα εστιατόρια που μας έμαθαν το casual ασιατικό­ soul food υποδέχονται το φετινό καλοκαίρι με θετική ενέργεια και νέες γεύσεις φτιαγμένες για να μας κάνουν να νιώθουμε καλά, τις οποίες απολαμβάνουμε όλη μέρα στους δύο μοντέρνους χώρους τους με τη χαλαρή, νεανική αλλά και family-friendly διάθεση.

Food to make you feel good - εικόνα 1

Στο επίκεντρο του νέου μενού βρίσκονται θρεπτικά, ελαφριά και χαμηλά σε θερμίδες πιάτα, που υπηρετούν το μότο «positive eating, positive living», όπως η pad Thai salad με κοτόπουλο, τζίντζερ και γαρίδες πάνω σε ανάμεικτα λαχανικά με ντοματίνια, mangetout, πίκλα παντζάρι, τριμμένο φιστίκι και ντρέσινγκ nuoc cham με τζίντζερ μίσο ή το nuoc cham tuna, με φιλέτο τόνου πάνω σε κινόα, κέιλ, γλυκοπατάτα, φασόλια ενταμάμε και κρεμμύδι.

Food to make you feel good - εικόνα 2

Συνοδέψτε τα με τους signature φρέσκους χυμούς φρούτων και λαχανικών που αποτοξινώνουν και δίνουν ενέργεια και θα έχετε ένα νόστιμο, ποιοτικό και προσιτό γεύμα που ταιριάζει με τη διάθεση ανανέωσης της εποχής. Στο «wagamama» του Golden Hall θα χαλαρώσετε μετά τη βόλτα σας στα μαγαζιά του πιο κομψού εμπορικού κέντρου της πόλης με άνετο χώρο στάθμευσης, ενώ στο brunch της Κηφισιάς θα πιάσετε τον παλμό της αρχοντικής συνοικίας πάνω στον πιο εμπορικό δρόμο.

Golden Hall, Λεωφ. Κηφισίας 37Α και Σπύρου Λούη, Μαρούσι, 2106836842 / Κασσαβέτη 3, Κηφισιά, 2108013100 / www.wagamama.com.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Wagamama

Λεωφ. Κηφισίας 37 Α & Σπ. Λούη (εμπ. κέντρο Golden Hall), Μαρούσι
  • Ethnic κουζίνες

Wagamama

Κασσαβέτη 3, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Καλαμάτα update: 6+1 γευστικά στέκια στην ανανεωμένη πόλη της διπλανής πόρτας

Ολοκαίνουργια εντυπωσιακά μαγαζιά και ξενοδοχεία αλλά και κλασικές αξίες που κάνουν τη διαφορά, και απλώνονται από την διάσημη παραλία και το κέντρο ως τα περίχωρα, μπαίνουν στην ατζέντα μας για ένα από τα τελευταία σαββατοκύριακα με άρωμα καλοκαιριού στην ολοζώντανη πρωτεύουσα της Μεσσηνίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
26/09/2022

Για τον Dabiz Muñoz η γεύση είναι μία μεγάλη περιπέτεια

Ο προβοκάτορας Ισπανός μύστης της γεύσης βρέθηκε ξανά στην κορυφή της λίστας των 'The Best Chef Awards'. Όχι τυχαία.

Το S.Pellegrino και το Perrier μας περιμένουν στο "Lit Athens"

Το ολόφρεσκο all day στέκι του Κέντρου μιξάρει παραδοσιακή και μοντέρνα Αθήνα σε αύρα, πιάτα και shakers.

Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος: "Μετά από τόσες απανωτές "σφαλιάρες" πάντα βρίσκουμε τη λύση στα δύσκολα"

Μια κουβέντα με τον σεφ Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο για τις φετινές εξελίξεις στην εστίαση και το νέο εκδοτικό του εγχείρημα που συμπυκνώνει τις προσωπικές του "Gefsis".

Τα Πετράλωνα κάνουν "Ζαβολιά"

Καινούργιο και "παιχνιδιάρικο" στέκι έκανε την εμφάνιση του στην αγαπημένη πιάτσα.

Η συλλεκτική φιάλη του Ούζου Πλωμαρίου υποκλίνεται στα καΐκια

Ζήτω τα τρεχαντήρια και τα λίμπερτι, οι βαρκαλάδες και οι γάιτες. Το Ούζο Πλωμαρίου Ισίδωρου Αρβανίτου αφιερώνει τη δεύτερη συλλεκτική του φιάλη στην ομορφιά και την ξυλοναυπηγική τέχνη των ελληνικών καϊκιών.

Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό event έρχεται στο "Saradari" της Κρήτης

Ο ταλαντούχος σεφ Χρήστος Λάπας υποδέχεται τον Άγγελο Λάντο και τον Ηλία Σκουλά για ένα μοναδικό six hands dinner.