And a happy new beer!

60+ αφορμές για να περάσετε, αν ανήκετε στο κλαν των ευβλαβικών μπιρόφιλων, από το Χmas Beer Fest της Κολοκοτρώνη.

And a happy new beer!

60+ αφορμές για να περάσετε, αν ανήκετε στο κλαν των ευβλαβικών μπιρόφιλων, από το Χmas Beer Fest της Κολοκοτρώνη.

And a happy new beer! - εικόνα 1

Όσοι ανήκετε στο κλαν των ευλαβικών μπιρόφιλων, φροντίστε να περάσετε από το micro-festival που διοργανώνει από τις 15 έως και τις 24/12 (από τις 11 π.μ.) το «Barley Cargo» σε συνεργασία με το περιοδικό «Beer Catalog», το οποίο φέτος γιορτάζει τα είκοσι του χρόνια. Ανάμεσα στις 60 εποχικές προτάσεις του «Xmas Beer Fest», άλλες σε φιάλη και άλλες σε βαρέλι (όλες σε περιορισμένη ποσότητα οπότε... λάβετε τα μέτρα σας), σας περιμένουν χειμωνιάτικες, χριστουγεννιάτικες και σπέσιαλ μπίρες διαφορετικών στιλ από χώρες του εξωτερικού, κάποιες από τις οποίες θα είναι για πρώτη φορά διαθέσιμες στην Ελλάδα, καθώς και εποχικές κυκλοφορίες ελληνικών ζυθοποιείων. Το φεστιβάλ έχει και το συνοδευτικό, αναλόγως γιορτινό μενού του, το οποίο θα «παίζει» παράλληλα με τον κλασικό κατάλογο του χώρου, ενώ στο κλίμα των ημερών θα σερβίρεται και ζεστή, πικάντικη Glühbier, όπως και ζεστό λικέρ μπίρας-καφέ, το οποίο μπορείτε να δοκιμάσετε με ή χωρίς topping. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Περισσότερες πληροφορίες

Barley Cargo

Κολοκοτρώνη 6, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.