And a happy new beer!

60+ αφορμές για να περάσετε, αν ανήκετε στο κλαν των ευβλαβικών μπιρόφιλων, από το Χmas Beer Fest της Κολοκοτρώνη.

And a happy new beer!

60+ αφορμές για να περάσετε, αν ανήκετε στο κλαν των ευβλαβικών μπιρόφιλων, από το Χmas Beer Fest της Κολοκοτρώνη.

And a happy new beer! - εικόνα 1

Όσοι ανήκετε στο κλαν των ευλαβικών μπιρόφιλων, φροντίστε να περάσετε από το micro-festival που διοργανώνει από τις 15 έως και τις 24/12 (από τις 11 π.μ.) το «Barley Cargo» σε συνεργασία με το περιοδικό «Beer Catalog», το οποίο φέτος γιορτάζει τα είκοσι του χρόνια. Ανάμεσα στις 60 εποχικές προτάσεις του «Xmas Beer Fest», άλλες σε φιάλη και άλλες σε βαρέλι (όλες σε περιορισμένη ποσότητα οπότε... λάβετε τα μέτρα σας), σας περιμένουν χειμωνιάτικες, χριστουγεννιάτικες και σπέσιαλ μπίρες διαφορετικών στιλ από χώρες του εξωτερικού, κάποιες από τις οποίες θα είναι για πρώτη φορά διαθέσιμες στην Ελλάδα, καθώς και εποχικές κυκλοφορίες ελληνικών ζυθοποιείων. Το φεστιβάλ έχει και το συνοδευτικό, αναλόγως γιορτινό μενού του, το οποίο θα «παίζει» παράλληλα με τον κλασικό κατάλογο του χώρου, ενώ στο κλίμα των ημερών θα σερβίρεται και ζεστή, πικάντικη Glühbier, όπως και ζεστό λικέρ μπίρας-καφέ, το οποίο μπορείτε να δοκιμάσετε με ή χωρίς topping. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Περισσότερες πληροφορίες

Barley Cargo

Κολοκοτρώνη 6, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο σεφ Θοδωρής Κυριακίδης σαλπάρει για Ίο

Μετά από σύντομο ελλιμενισμό στο πειραιώτικο "Βαρούλκο", ο σεφ επιστρέφει στο Αιγαίο για να αναλάβει την κουζίνα του βραβευμένου εστιατορίου "Grandma’s" του "Liostasi Hotel & Suites" στην Ίο, πλάι στον Σωτήρη Ευαγγέλου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
07/02/2023

Η Johanne Syi είναι η γυναικεία φιγούρα που ξεχώρισε φέτος στις κουζίνες της Ασίας

Η καταξιωμένη επικεφαλής σεφ του εστιατορίου "Lolla" στη Σιγκαπούρη ανακηρύχθηκε από τον θεσμό "Asia's 50 Best Restaurants" ως η καλύτερη γυναίκα σεφ της Ασίας για φέτος.

Τρώγοντας και πίνοντας στο μικρό Παρίσι των Αθηνών

Εστιατόρια, μπαρ και όλα τα υπόλοιπα μέρη που φέρνουν κάτι από γαλλική κουλτούρα στα γευστικά δρώμενα της πόλης.

Το "Napul’è" ανοίγει πανιά για Τήνο

Το ιταλιάνικο σουξέ της Μάγκυς Ταμπακάκη και του Francesco Ciccio σαλπάρει για το "Aeolis Tinos Suites".

Μπορεί η γαστρονομία να γίνει energy saving;

Οι σεφ αλλά κι εμείς πρέπει να προβληματιστούμε και με τη βοήθεια αρχαίων τεχνικών αλλά και με νέες τεχνολογίες να πετύχουμε το στόχο της ενεργειακής εξοικονόμησης.

"Acan": Κάτι από Λατινική Αμερική στο Μοσχάτο

Ένα νέο εστιατόριο εμπνέεται από τον θεό των Μάγια και παρουσιάζει μία λάτιν πολυσυλλεκτική κουζίνα.

Η αθηναϊκή αρτιότητα του εστιατορικού ψωμιού

Λίγο πριν ξεκινήσουν τα θεάματα, στα τραπέζια των αθηναϊκών εστιατορίων, τον πρώτο λόγο έχει ο (πολύ καλός πια) άρτος.