Ήταν μια φορά μια lager, μια pils και μια stout

Για πέντε συνεχόμενες μέρες στην «Αγορά» των Αμπελοκήπων σας περιμένει ένα ειδικό ζυθοφιλικό (και κρεατοφιλικό) μενού.

Ήταν μια φορά μια lager, μια pils και μια stout

Για πέντε συνεχόμενες μέρες στην «Αγορά» των Αμπελοκήπων σας περιμένει ένα ειδικό ζυθοφιλικό (και κρεατοφιλικό) μενού.

Ήταν μια φορά μια lager, μια pils και μια stout - εικόνα 1

Food & beer pairing μας επιφυλάσσει αυτή τη φορά το εστιατόριο «Αγορά», πάντα στο πλαίσιο του εορτασμού των είκοσί του χρόνων. Από την Δευτέρα 9 έως και την Πέμπτη 12/10 παράλληλα με τον κατάλογο θα τρέχει ένα ειδικό μπιρόφιλο και κρεατόφιλο μενού σε συνεργασία με την Αθηναϊκή Ζυθοποιεία, το οποίο θα κοστίζει € 25 το άτομο. Τρεις draught μπίρες (Heineken, ΑΘΗΝΕΟ 5Hops και Murphy’s) ζευγαρώνουν αντίστοιχα με μπουτάκι κοτόπουλο σε τραγανή κρούστα με τσίλι και Jack Daniel’s sauce, mixed grill (πικάντικο λουκάνικο, κεμπάπ και μοσχαρίσιο φιλέτο) και μια χοιρινή πανσέτα στα κάρβουνα με Bourbon sauce, ενώ φινάλε γράφει μια τηγανητή μηλόπιτα σε τορτίγια με παγωτό χαλβά, αγκαζέ με τον ελληνικό μηλίτη Μηλοκλέφτη.

Περισσότερες πληροφορίες

Αγορά

Λεωφ. Αλεξάνδρας & Βουρνάζου 31, Αμπελόκηποι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Gaku

Ένα από τα δυνατά, όμορφα και μοντέρνα πόστα γιαπωνέζικης γαστρονομίας στο κέντρο της Αθήνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
06/10/2022

"Pinktober" στο Hard Rock Cafe® Athens με tacos από την Dominique Crenn

Το Hard Rock Cafe® Athens στηρίζει την προσπάθεια ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού στην 23η ετήσια εκστρατεία "Pinktober" της Hard Rock International λανσάροντας ένα limited edition πιάτο με την υπογραφή της τριάστερης σεφ Dominique Crenn.

"Φάρσα ή κέρασμα;": Τα TGI Fridays™ σε Halloween διάθεση

Η γνωστή αλυσίδα εστιατορίων συνεργάζεται με το αγαπημένο brand "Cap Cap" λανσάροντας τέσσερα γλυκά με "spooky twist" και έμπνευση το Halloween.

To "Cinco de Mayo" φέρνει μεξικάνικη αλεγκρία στη Δεκελείας

Η νέα άφιξη στην πιάτσα της Νέας Φιλαδέλφειας συνδυάζει τη θέρμη μιας παραδοσιακής hacienta με τη βαθιά νόστιμη μεξικάνικη γευστική κουλτούρα.

Πού θα φας διαβολεμένα νόστιμα tacos στην Αθήνα

Η μόνη λίστα που θα χρειαστείς για τη σημερινή Taco Day (4/10).

Κάτι "τρέχει" με τα ζαχαροπλαστεία

Η Managing Director της "La Liste", Helen Pietrini, μιλά στο "α" για το παρόν και το μέλλον της ζαχαροπλαστικής με αφορμή την πρώτη διεθνή λίστα – οδηγό για ζαχαροπλαστεία.

Ο "Κόλλιας" επιστρέφει!

Ο "Κόλλιας" έχει γράψει ιστορία, έχει αφήσει εποχή στον Πειραιά και την Αθήνα. Σε λίγο θα τον χαιρόμαστε στη Γλυφάδα.