Value for money κρεατοφαγία στο «K. Grill»

Μοντέρνο, casual, ποιοτικό, το νεότερο τέκνο του ομίλου Καστελόριζο έφτιαξε κρεατολαγνική κατάσταση στη Βούλα, ενώ συνεχίζει και στην Καλλιθέα.

Value for money κρεατοφαγία στο «K. Grill»

Έφτιαξε κρεατολαγνική κατάσταση στη Βούλα το «Κ. Grill», το νεότερο τέκνο του ομίλου Καστελόριζο.

Value for money κρεατοφαγία στο «K. Grill» - εικόνα 1

Μοντέρνο και νεανικό περιβάλλον, με δροσερή βεράντα, ό,τι πρέπει για τώρα το καλοκαίρι, βάζει στο παιχνίδι μια εντελώς νέα αντίληψη για την casual κρεατοφαγία με σούπερ ποιοτικές προτάσεις: ένα τεράστιο χοιρινό tomahwak (κοντά στο κιλό), χειροποίητα βουβαλίσια μπιφτέκια, σιγομαγειρεμένο κότσι με πουρέ πατάτας ή μελιτζάνας και ακόμη αγαπημένες σπεσιαλιτέ, όπως τα μοσχαρίσια μπιφτέκια με αβγά μάτια, το γιαουρτλού κεμπάπ, η λεμονοριγανάτη τηγανιά κοτόπουλου και, φυσικά, το απαραίτητο σουβλάκι σε καλαμάκι και τυλιχτό, ο γύρος και το κεμπάπ.

Value for money κρεατοφαγία στο «K. Grill» - εικόνα 2

Δίπλα τους παίζει και η γνήσια ελληνική παράδοση, καθώς πεντανόστιμα χειροποίητα εδέσματα από ολόφρεσκα κρεατικά βγαίνουν από τον ξυλόφουρνο. Ταυτοχρόνως με το «K. Grill» στη Βούλα, συνεχίζει τη δυναμική του πορεία το «K. Grill» στην Καλλιθέα, που άνοιξε πρώτο το δρόμο της προσιτής κρεατοφαγίας επιπέδου σε περιβάλλον industrial και άκρως παρεΐστικη ατμόσφαιρα.

Value for money κρεατοφαγία στο «K. Grill» - εικόνα 3

Το μεράκι, η απλότητα της ελληνικής τέχνης στο ψήσιμο του κρέατος, τα ολόφρεσκα προϊόντα και η εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής με την εγγύηση του ομίλου Καστελόριζο ένα πράγμα δηλώνουν πέραν πάσης αμφιβολίας: θα φάμε καλά και φέτος το καλοκαίρι.

Βασιλέως Παύλου 78, Βούλα, 2108994040 /
Ελ. Βενιζέλου 330, Καλλιθέα, 2109431765,
www.kgrill.gr

Περισσότερες πληροφορίες

K.Grill

Ελ. Βενιζέλου 330, Καλλιθέα
  • Εστιατόρια

K. Grill

Βασιλέως Παύλου 78, Βούλα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.