H καθημερινή κομψή έξοδος στα Β.Π. έχει «Peppers»

Το νεοσουβλατζίδικο-κεμπαπτζίδικο της Νέας Ερυθραίας έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την καλαίσθητη διακόσμηση και τα ωραία του καταλόγου του.

 H καθημερινή κομψή έξοδος στα Β.Π. έχει «Peppers»

Ένας εξωτικός δροσερός κήπος στο βάθος, μια πολύ μεγάλη, ψηλοτάβανη και πολύ φωτεινή σάλα, μεγάλες τζαμαρίες μπροστά, ψηλά και χαμηλά τραπέζια αλλά και καναπεδάκια, όλα λειτουργικά τοποθετημένα έτσι που να υπάρχει «αέρας» μεταξύ τους, και γενικά μιαν αίσθηση οικεία, χαλαρή και απροσποίητη.

 H καθημερινή κομψή έξοδος στα Β.Π. έχει «Peppers» - εικόνα 1

Στα τρία χρόνια της λειτουργίας του το νεοσουβλατζίδικο-κεμπαπτζίδικο «Peppers» στη Νέα Ερυθραία έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την καλαίσθητη διακόσμηση –ολόλευκα χρώματα και λιτές γραμμές–, αλλά κυρίως με τα ωραία του καταλόγου του: αβγουλάκια με σουτζούκι ή παστουρµά δίπλα σε μυζηθροπιτάκια με δυόσμο και ψητή φέτα με μέλι στα ορεκτικά, ενώ στα κυρίως, πέρα από τα κλασικά (τυλιχτά, καλαμάκια, γύρος, σχάρα), κεµπάπ από µοσχάρι με λίγο αρνί, καϊσερλί κεµπάπ (µε κασέρι) και λιμπιστικό γιαουρτλού, όλα από φρέσκα ελληνικά κρέατα.

 H καθημερινή κομψή έξοδος στα Β.Π. έχει «Peppers» - εικόνα 2

Το κοινό του είναι πολυσυλλεκτικό, σίγουρα όμως οι νέοι άνθρωποι βλέπουν το «Peppers» ως εξαιρετικό στέκι για μια casual chic έξοδο. Μεγάλες μερίδες, value for money πολιτική και κερασμένοι στο τέλος οι ωραίοι λουκουμάδες με μέλι.

Χαρ. Τρικούπη 156, Νέα Ερυθραία, 2108001040, www.thepeppers.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Peppers

Χαριλάου Τρικούπη 156, Ν. Ερυθραία
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.