Τι είναι ροζ, πετάει και φτιάχνει dim sum;

Το «Pink Flamingo», το ασιατικό street food spot του Βασίλη Καλλίδη στο Σύνταγμα, ετοιμάζεται για… αποκαλυπτήρια.

Τι είναι ροζ, πετάει και φτιάχνει dim sum;

Το «Pink Flamingo», το ασιατικό street food spot του Βασίλη Καλλίδη στο Σύνταγμα, ετοιμάζεται για… αποκαλυπτήρια.

Τι είναι ροζ, πετάει και φτιάχνει dim sum; - εικόνα 1

Επόμενο street food βήμα για τον Βασίλη Καλλίδη: ένα χρόνο μετά από την εμφάνιση της επιμελώς ατημέλητης resto-καντίνας «Uberness» που κέντησε hot dogs και quinofel στην Κεντρική Λαχαναγορά του Ρέντη ετοιμάζει ένα καινούργιο spot για φαγητό του δρόμου με ασιατικό προφίλ στο κέντρο της πόλης. Στο λιλιπούτειο «Pink Flamingo» που θα ανοίξει στην οδό Σκούφου στο Σύνταγμα κατά πάσα πιθανότητα λίγο μετά το Πάσχα θα βρίσκουμε τρία διαφορετικά είδη dim sum και bao (σε εναλασσόμενες συνταγές). Περισσότερα σύντομα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Μία από τις πιο φίνες κερκυραϊκές κουζίνες για ένα βράδυ στην Αθήνα

Η υπέροχη γευστική πρόταση του Αριστοτέλη Μέγκουλα και του "Pomo d’ Oro" σερβίρεται για μία και μόνο νύχτα στο "Ark".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/12/2025

Temps Perdu: Το καινοτόμο dough lab ξεφουρνίζει και στο κέντρο της Αθήνας

Ένα σημείο που συνδυάζει τη γαλλική γαστρονομική παράδοση με τη μοντέρνα, βιομηχανική αισθητική, με απώτερο σκοπό να αναδείξει την αίσθηση του 'χαμένου' χρόνου, ο οποίος μέσα από τις εμπειρίες των γεύσεων αναβιώνεται και, τελικά, 'ξανακερδίζεται'.

"Kykloi by Priceless": Ένας νέος κύκλος γαστρονομίας ανοίγει στον Κεραμικό

Με τον βραβευμένο με Michelin Παύλο Κυριάκη στο τιμόνι της κουζίνας, το "Kykloi by Priceless" προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία που αξίζει να ζήσεις.

Το πιο designάτο μπαλκόνι της Αθήνας σερβίρει και έξοχη ελληνική κουζίνα

Θέα από την Ακρόπολη έως τον Λυκαβηττό, έργα του Jeff Koons και πεντανόστιμο γιουβέτσι αστακού.

Το πιο δημοφιλές μεζεδοπωλείο της Αθήνας κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας και το γιορτάζει

Σημερα, Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, στο Θησείο και από τις 18.30, σε περιμένει μια γιορτή με μουσική, κεράσματα, τσίπουρο και, φυσικά, αυθεντική ελληνική κουζίνα.

Τέχνη και γαστρονομία στο Οινοποιείο Ντουράκη

Τρεις "συλλεκτικές" βραδιές στις 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου, φέρνουν στο χανιώτικο οινοποιείο γαστρονομία διεθνών διακρίσεων για περιορισμένες θέσεις, με αφορμή την εικαστική έκθεση του σεφ Ιωσήφ Πετρόφ.