Ο Γιώργος Στυλιανουδάκης στο «2Μαζί»

Έρχεται καλεσμένος του σεφ του εστιατορίου Χάρη Νικολούζου και από κοινού δημιουργούν το ειδικό μενού της Τρίτης 21/2.

Ο Γιώργος Στυλιανουδάκης στο «2Μαζί»

Έρχεται καλεσμένος του σεφ του εστιατορίου Χάρη Νικολούζου και από κοινού δημιουργούν το ειδικό μενού της Τρίτης 21/2.

Ο Γιώργος Στυλιανουδάκης στο «2Μαζί» - εικόνα 1
Ο Γιώργος Στυλιανουδάκης

Την σύγχρονη ελληνική κουζίνα του Γιώργου Στυλιανουδάκη, ο οποίος κάνει εξαιρετική δουλειά τόσο στην «Avli» στο Ρέθυμνο όσο και στο «Κensho» του ομώνυμου ξενοδοχείου στη Μύκονο (και τα δύο απέσπασαν Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας για το 2017) θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε στο «2Μαζί» την Τρίτη 21/2 που συνεχίζει τις γευστικές του συμπράξεις. Ο σεφ του εστιατορίου Χάρης Νικολούζος και ο καλεσμένος του δημιουργούν από κοινού ένα μενού με δημιουργικές αποχρώσεις και χρώματα/υλικά Κρήτης και Κέρκυρας, τα πιάτα του οποίου μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω:

4 hands dinner menu
Snacks: πέτρα γραβιέρας με τρούφα/ντοματοκεφτέδες
Λαβράκι ταρτάρ σε γκασπάτσο τζατζίκι με περγαμόντο, αγγούρι και γρανίτα ροδόνερο
Αβγό με χόρτα και μπουγιόν ανθόγαλου
Μπακαλιάρος πλακί σε κρούστα φουντουκιού με πουρέ πλακί, τοματίνια κονφί και σάλτσα μπουρδέτο
Αρνί αγκιναράτο
Γαστρίν
Mignardises
Υγρό λουκούμι τριαντάφυλλο

Περισσότερες πληροφορίες

2Μαζί

Νίκης 48, Πλάκα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.