Enoteca Da Salvatore: Το ιταλικό που αγαπάει το κρασί

Απαστράπτον και ολοκαίνουργιο, το ιταλικό wine-restaurant «Enoteca da Salvatore», με τον έμπειρο σεφ Salvatore Antolina και την ομάδα τού γνωστού εστιατορίου «Sale Bianco».

Enoteca Da Salvatore: Το ιταλικό που αγαπάει το κρασί

Απαστράπτον και ολοκαίνουργιο, το ιταλικό wine-restaurant «Enoteca da Salvatore», με τον έμπειρο σεφ Salvatore Antolina και την ομάδα τού γνωστού εστιατορίου «Sale Bianco», τολμάει με λαμπερό μαύρο χρώμα μέσα-έξω, βάζει στο επίκεντρο το εντυπωσιακό μπαρ με την πλατιά χρυσή μπορντούρα –σημειώνουμε με έμφαση τη wine list με περισσότερες από 180 ετικέτες κρασιών από τον ελληνικό, ιταλικό και γαλλικό αμπελώνα και τη λίστα με τα κοκτέιλ– και εντυπωσιάζει με αυθεντικά πιάτα της Μπότας.

Τώρα το καλοκαίρι, η οροφή αποσύρεται, τα πλαϊνά τοιχώματα σηκώνονται και ολόκληρο το εστιατόριο, με τις εντυπωσιακές ντιζαϊνάτες λεπτομέρειές του, εκτίθεται στην αέναη κίνηση της Γλυφάδας και το αεράκι που έρχεται από τη θάλασσα. Εξαιρετική η πίτσα με πραγματικά λεπτή και κριτσανιστή ζύμη, χειροποίητη pasta fresca με φοβερές σάλτσες και σοβαρό πλεονέκτημα οι πολλές προτάσεις για κρεατικά σε ενδιαφέρουσες κοπές και ράτσες (Black Angus gold label, Chianina Toscana κ.ά.). Μουσική από DJ τα παρασκευοσαββατοκύριακα, άπλετος φωτισμός το βράδυ και, ρομαντική λεπτομέρεια, δύο ευωδιαστά αναρριχόμενα ρυγχόσπερμα στη σάλα…

Ζησιμοπούλου 7, Γλυφάδα, 2108940007, ENOTECA-da-Salvatore-953298704723193

Περισσότερες πληροφορίες

Enoteca da Salvatore

Zησιμοπούλου 7, Γλυφάδα
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό event έρχεται στο "Saradari" της Κρήτης

Ο ταλαντούχος σεφ Χρήστος Λάπας υποδέχεται τον Άγγελο Λάντο και τον Ηλία Σκουλά για ένα μοναδικό six hands dinner.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/09/2022

Selene (Σαντορίνη)

Η κουζίνα της "Σελήνης", με επικεφαλής τον Έκτορα Μποτρίνι, μπήκε στη σαντορινιά της φάση και δίνει την ιδανική ευκαιρία για ένα long weekend στο νησί.

Άνταμ Κοντοβά, τι ετοιμάζεις στο Κάιρο;

Ο Άνταμ Κοντοβάς μιλά στο Δημήτρη Αντωνόπουλο για τα νέα του πλάνα στην Αίγυπτο.

Σαμοΐλης-Pronzato-Κατάρας αποχαιρετούν το καλοκαίρι στην "Cantina" της Σίφνου

Το ιδιαίτερο spot του Γιώργου Σαμοΐλη αποχαιρετά το καλοκαίρι με ένα ιδιαίτερο "six-hands" event.

"The Best Chef Awards": Ο Ισπανός Dabiz Muñoz ξανά στην κορυφή των 100 καλύτερων σεφ του κόσμου

Η προβοκατόρικη high-end γαστρονομική άποψη του εκκεντρικού Dabiz Muñoz τον καθιστά για μια ακόμη χρονιά ως κορυφαίο σεφ του πλανήτη σύμφωνα με το θεσμό των "The Best Chef Awards".

Ανακαλύπτουμε το γαστρονομικό χαρτοφυλάκιο του Πειραιά στο "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More"

Με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, διοργανώνεται για πρώτη χρονιά το "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More" με παράλληλες εκδηλώσεις στο Μικρολίμανο, την Πλατεία Αλεξάνδρας, το Πασαλιμάνι και την Πειραϊκή.

Στο φεστιβάλ "Ηράκλειο, Μέρες Γαστρονομίας" θα μάθετε τα πάντα για την κρητική κουζίνα

Ο γαστρονομικός θεσμός της Κρήτης που εστιάζει στην ανάδειξη του πλούτου της κρητικής γης και της τοπικής κουζίνας επιστρέφει στο Ενετικό Λιμάνι του Ηρακλείου για 4η χρονιά.