«Yuzu»: sushi και το Περιστέρι

Φιλικό, καθημερινής λογικής sushi spot στο Περιστέρι, που μοιράζει τις δραστηριότητές του μεταξύ nigiri, sashimi, rolls και ζεστών προτάσεων.

«Yuzu»: sushi και το Περιστέρι

Εδώ και καιρό η Αθήνα στροβιλίζεται στο ρυθμό του σούσι – ήταν λοιπόν θέμα χρόνου να αποκτήσουν και τα δυτικά προάστια το δικό τους sushi bar. Ο Πέτρος, o Αποστόλης, ο Αλέξανδρος, ο Δημήτρης κι ο Κωνσταντίνος αποφάσισαν να αναλάβουν την εκπροσώπηση, κι έτσι προέκυψε το «Yuzu», ένα φιλικό, καθημερινής λογικής στέκι στο Περιστέρι, που μοιράζει τις δραστηριότητές του μεταξύ nigiri, sashimi, rolls και ζεστών προτάσεων (κοτόπουλο και χοιρινό τεριγιάκι, noodles κ.ά.), συμπληρώνοντας την πρόταση με ποτό ή κοκτέιλ. Το περιβάλλον είναι ελαφρώς πιο μαξιμαλιστικό από ό,τι συναντάμε συνήθως σε τέτοιου τύπου μαγαζιά, με γκέισες ζωγραφισμένες πάνω σε τουβλάκια στον τοίχο, φωτιστικά με κρόσσια σε διάφορα χρώματα, σαν γιαπωνέζικες ομπρέλες, και μεγάλα γιαπωνέζικα βάζα, ενώ οι μουσικές του προτιμήσεις κινούνται στο χώρο της jazz, του swing, του electro swing. Σε λίγο καιρό θα ξεκινήσει και delivery.

Περισσότερες πληροφορίες

Yuzu

Αιμίλιου Βεάκη 18, Περιστέρι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Λαμπερό επετειακό πάρτυ στο "Nuéra"

Το εντυπωσιακό bistro & bar στη Γλυφάδα κλείνει δύο χρόνια λειτουργίας και γιορτάζει με ένα ξέφρενο πάρτυ.

27/03/2023

Ένας "Πρίγκιπας" που γίνεται βασιλιάς της γεύσης

Το δημοφιλές σποτ των Εξαρχείων μεγαλώνει και εξελίσσεται, παραμένοντας μία θαυμάσια πρόταση για πριν και μετά από την πλησιέστερη θεατρική παράσταση.

Bio Festival 2023: Τα πάντα για τα βιολογικά προϊόντα στην Τεχνόπολη

Βιολογικά προϊόντα φαγητού και ποτού, ομορφιάς και υγείας αλλά και μια σειρά από ομιλίες και workshops θα παρουσιαστούν στο φεστιβάλ που τιμά τη βιολογική παραγωγή.

Δυο νέες αγαπημένες γεύσεις από τη Nespresso Professional

Αρώματα βανίλιας και καραμέλας γεμίζουν την καθημερινότητά μας, με τις νέες αρωματικές γεύσεις Caffé Vanilio και Caffé Caramello, που εξελίσσουν δυο παλιά αγαπημένα φαβορί ραφινάροντας τη γευστική τους απόλαυση.

Η Nico Lazaridi καλωσορίζει τα μονοποικιλιακά κρασιά Cavalieri

Ένα ολοκαίνουριο κρασί από Merlot και η νέα εσοδεία για το Assyrtiko έρχονται να εμπλουτίσουν την οικογένεια μονοποικιλιακών οίνων Cavalieri.

Τι ετοιμάζεις στο "Chicken Picnic", Παύλο Κυριάκη;

Το επιτυχημένο project που κάνει γευστικό focus στο κοτόπουλο ενώνει τις δυνάμεις του με τον βραβευμένο σεφ.