«Yuzu»: sushi και το Περιστέρι

Φιλικό, καθημερινής λογικής sushi spot στο Περιστέρι, που μοιράζει τις δραστηριότητές του μεταξύ nigiri, sashimi, rolls και ζεστών προτάσεων.

«Yuzu»: sushi και το Περιστέρι

Εδώ και καιρό η Αθήνα στροβιλίζεται στο ρυθμό του σούσι – ήταν λοιπόν θέμα χρόνου να αποκτήσουν και τα δυτικά προάστια το δικό τους sushi bar. Ο Πέτρος, o Αποστόλης, ο Αλέξανδρος, ο Δημήτρης κι ο Κωνσταντίνος αποφάσισαν να αναλάβουν την εκπροσώπηση, κι έτσι προέκυψε το «Yuzu», ένα φιλικό, καθημερινής λογικής στέκι στο Περιστέρι, που μοιράζει τις δραστηριότητές του μεταξύ nigiri, sashimi, rolls και ζεστών προτάσεων (κοτόπουλο και χοιρινό τεριγιάκι, noodles κ.ά.), συμπληρώνοντας την πρόταση με ποτό ή κοκτέιλ. Το περιβάλλον είναι ελαφρώς πιο μαξιμαλιστικό από ό,τι συναντάμε συνήθως σε τέτοιου τύπου μαγαζιά, με γκέισες ζωγραφισμένες πάνω σε τουβλάκια στον τοίχο, φωτιστικά με κρόσσια σε διάφορα χρώματα, σαν γιαπωνέζικες ομπρέλες, και μεγάλα γιαπωνέζικα βάζα, ενώ οι μουσικές του προτιμήσεις κινούνται στο χώρο της jazz, του swing, του electro swing. Σε λίγο καιρό θα ξεκινήσει και delivery.

Περισσότερες πληροφορίες

Yuzu

Αιμίλιου Βεάκη 18, Περιστέρι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.