«Βeluga Art»: All-day Τρούμπα

Ένας μαξιμαλιστικός χώρος εγκαινιάστηκε πρόσφατα σε ένα καινούργιο κτίσμα που πήρε τη θέση ενός… πονηρού σινεμά της Τρούμπας.

«Βeluga Art»: All-day Τρούμπα

Ένας μαξιμαλιστικός χώρος εγκαινιάστηκε πρόσφατα σε ένα καινούργιο κτίσμα που πήρε τη θέση ενός… πονηρού σινεμά της Τρούμπας. Στα διαφορετικά επίπεδα του «Beluga Art» συναντάς ένα cafe που μοιάζει με ντεκ πολυτελούς γιοτ, ένα μπαρ όπου πίνεις κοκτέιλ ακούγοντας jazz και swing και χαζεύοντας μια εικαστική κατασκευή εμπνευσμένη από τον Μοντριάν κι ένα εστιατόριο που πατάει πάνω σε αρχαία – ένα κομμάτι της πέμπτης μεγάλης στοάς του λιμανιού του Πειραιά κλεισμένο με γυαλί.

Ξεκινώντας στις 9 π.μ. με καφέ, συνεχίζει με καρπάτσιο και ταρτάρ, ζυμαρικά, ταλιάτες και κρεατικά, κάποια πιο μοντέρνα, κάποια πιο κλασικά, απευθυνόμενο τόσο στον κόσμο των ναυτιλιακών της περιοχής αλλά και σε όσους ανακαλύπτουν το νέο πρόσωπο μιας γειτονιάς που άλλοτε ανασκευάζει κι άλλοτε ξεσκεπάζει το κακόφημο/ηδονιστικό παρελθόν της για να το χρησιμοποιήσει ως αισθητική αναφορά – και με τόσα απανωτά openings εξελίσσεται σιγά σιγά σε πιάτσα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη απολαμβάνει εκλεκτές γεύσεις και κοκτέιλ στο "Azimouthio"

Η ηθοποιός και δεινή foodie στρέφει το γαστρονομικό της ραντάρ σε μια από τις πιο ζεστές γωνιές της Αμφιάλης με εκλεκτές γευστικές προτάσεις και ενδιαφέρουσα μπάρα.

09/12/2025

Symposio at Ark: Το Kaliya έφερε τον αέρα της Καλντέρας στη Γλυφάδα

Ο Δήμος Μπαλόπουλος και ο Στέφανος Παλιόπουλος έφεραν μαζί τους για μια βραδιά στο Ark τον αέρα της Σαντορίνης, τις τεχνικές τους και το σύμπαν των γεύσεών τους.

Δημήτρη Μουδιέ, πώς είναι να σερβίρεις το ακριβότερο tasting menu της Μπανγκόκ;

Συναντήσαμε τον σεφ του "Ore" στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, νικητή του βραβείου ΑΡΓΩ για τη γαστρονομία το 2025 αλλά και βραβευμένο με 1 Μαχαίρι στα Best Chef Awards, και μιλήσαμε μαζί του για το εστιατόριο με το ελληνικό όνομα, τα δεινά των γαστρονομικών trends, τη δημιουργικότητα στην ακραία αφαίρεση, και την αξία των διακρίσεων.

Κωνσταντίνος Φιλιππόπουλος: H γεύση πρέπει να σέβεται τον οργανισμό

Ο αναγνωρισμένος σεφ χαρτογραφεί μια πορεία που συνδυάζει τεχνική ακρίβεια, διεθνείς εμπειρίες και την αδιαπραγμάτευτη ανάγκη για πιάτα υψηλής θρεπτικής αξίας.

"Το Μαγαζάκι Που Λέγαμε": Ταξίδι γεύσεων με φόντο την Παλιά Πόλη των Ιωαννίνων

Στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της πόλης των Ιωαννίνων, πυροδοτώτησε το ρεύμα των μικρών προσωπικών εστιατορίων στην πόλη.

"Κοντοσώρος": Συνεχίζει επάξια την ελληνική γευστική κληρονομιά στο Ξινό Νερό

Το Ξινό Νερό, το απομακρυσμένο χωριουδάκι της Φλώρινας, μετατράπηκε σε προορισμό για φίλους της καλοφαγίας χάρη στη γευστική μοναδικότητα αυτού του μαγαζιού-διαμάντι.

Το Simul κάνει πάρτι για τα 10 του χρόνια, με burgers και βραβευμένα cocktails

Το εστιατόριο του Νίκου Θωμά σβήνει δέκα κεράκια στην τούρτα της ζωής του και το γιορτάζει με ένα ανοιχτό πάρτι για όλους,