Δεκατρία χρόνια ατμοσφαιρικά και μουσικόφιλα έχει κλείσει το «Μalvazia» στο Ρουφ που για ένα ακόμη καλοκαίρι αποχωρίζεται την γυάλινη οροφή του και γίνεται αυλή. Ο Σταμάτης Τσίλιας κρατάει φέτος το τιμόνι της κουζίνας, που παραμένει μοντέρνα ελληνική, πλέον όμως έχει το δικό του στιλ.
Ανάμεσα στις προτάσεις του θα συναντήσετε κρασοτύρι από την Κω σε φύλλο κρούστας με γλυκό βύσσινο, τη δική του εκδοχή κρεατόπιτας με τραγανό φύλο και «μαγειρευτή» γέμιση», φιλέτο τόνου καπνιστό με σταμναγκάθι, λαδολέμονο δυόσμου και παντζαροσαλάτα με αμύγδαλο κ.α. ενώ μπορείτε κάλλιστα να διαλέξετε το μενού για δύο (με € 23 το άτομο) το οποίο περιλαμβάνει welcome drink, ορεκτικό, σαλάτα, δυο κυρίως πιάτα και γλυκό, όλα με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο.