4 spots για προσιτό sushi τσιμπολόγημα

Αν η Άμπι, η Λάιλα και η Φίμπι του «Girlfriends’ Guide to Divorce» ταξίδευαν από το Λος Άντζελες στην Αθήνα, θα ένιωθαν σαν στο σπίτι τους σε αυτά τα μοντέρνα downtown αθηναϊκά στέκια για sushi.

4 spots για προσιτό sushi τσιμπολόγημα

Αν η Άμπι, η Λάιλα και η Φίμπι του «Girlfriends’ Guide to Divorce» ταξίδευαν από το Λος Άντζελες στην Αθήνα, θα ένιωθαν σαν στο σπίτι τους σε αυτά τα μοντέρνα downtown αθηναϊκά στέκια για sushi.

4 spots για προσιτό sushi τσιμπολόγημα - εικόνα 1

Furin Kazan
Αυτό το παλιό στέκι στην οδό Απόλλωνος ήταν από τα πρώτα που μύησαν τους Αθηναίους στο sushi. Το απαλών χρωματισμών ντεκόρ του είναι λιτό, τα maki, τα nigiri και το sashimi καλοφτιαγμένα και σε προσιτές τιμές, και οι ουρές που σχηματίζονται για αναμονή μεγάλες! Αν ζούσαν στην πόλη μας, η Άμπι, η Λάιλα και η Φίμπι του «Girlfriends’ Guide to Divorce» θα είχαν από την αρχή εδώ την αγαπημένη τους γωνία για να τα λένε!

4 spots για προσιτό sushi τσιμπολόγημα - εικόνα 2

Koi
Η πρώτη γνωριμία του με το αθηναϊκό κοινό έγινε στη Νίκης κάτω από το Σύνταγμα. Μετά απέκτησε αδερφάκι στη Βούλα και σύντομα ανεβαίνει και στην Κηφισιά. Δεν προκαλεί έκπληξη η επέκταση αυτού του sushi bar με την άκρως μινιμαλιστική διακόσμηση, το οποίο προσφέρει τις βασικές επιλογές σε maki, nigiri και sashimi, αλλά είναι τόσο οικονομικό ώστε έγινε δημοφιλές από το ξεκίνημά του.

4 spots για προσιτό sushi τσιμπολόγημα - εικόνα 3

Yoko Sushi & Bento
Εδώ θα θυμηθείτε τα ταξίδια σας στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη, όπου είναι απαραίτητη μια στάση για γρήγορο sushi τσιμπολόγημα. Σ’ αυτό το πολύ μικρό μαγαζί στην Πατριάρχου Ιωακείμ στο Κολωνάκι, θα επιλέξετε ρολάκια και σαλάτες από τις προθήκες και θα τα πάρετε είτε για το σπίτι είτε θα τα απολαύσετε στα λίγα τραπέζια του δρόμου παρακολουθώντας την κίνηση της περιοχής.

4 spots για προσιτό sushi τσιμπολόγημα - εικόνα 4

Aji Sushi Bar
Στα γιαπωνέζικα σημαίνει «γεύση» και προστέθηκε πρόσφατα στις επιλογές όσων επιλέγουν το downtown για τη βόλτα τους. Μινιμαλιστικό κι αυτό, με χρωματικό συνδυασμό λευκού και μαύρου, στον κατάλογό του περιέχει τα κλασικά πιάτα ενός sushi bar (maki, nigiri, sashimi, ταρτάρ, σούπες και σαλάτες), ενώ προσφέρει την επιλογή να τα συνοδεύσεις και με cocktails.

Μάθε τα πάντα σε μια σειρά-οδηγός επιβίωσης μετά το χωρισμό, το «Girlfriends’ Guide to Divorce», κάθε Τρίτη στις 21:00 αποκλειστικά στο ΟΤΕ CINEMA 1HD.

Περισσότερες πληροφορίες

Koi

Νίκης 15, Σύνταγμα
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.