K. Grill

Μπορεί το ψάρι να είναι η ειδικότητά του, ο Όμιλος Καστελόριζο όμως πλέον έχει στο ενεργητικό του κι ένα χώρο καθημερινής κρεατοφαγίας.

K. Grill
Μπορεί το ψάρι να είναι η ειδικότητά του, ο Όμιλος Καστελόριζο όμως πλέον έχει στο ενεργητικό του κι ένα χώρο καθημερινής κρεατοφαγίας.

K. Grill - εικόνα 1

Η προσιτή κρεατοφαγία κάνει θραύση -στο τοπ του καθηµερινού γευστικού billboard- και το «K. Grill», η νέα ιδέα του ιχθυο-ειδικού Οµίλου Καστελόριζο, ακολουθεί το ρυθµό της εποχής. Και την αισθητική της: την ποικιλία κρεάτων -ζουµερό ψητό κοτόπουλο, νόστιµο κεµπάπ, ωραίο λουκάνικο και χοιρινά µπριζολάκια- τη µοιραζόµαστε σε σκηνικό γκρι/industrial. Πάνω από την κουζίνα και τις φωτιές της, σειρές από µπουκάλια µπίρας Fix πίσω από µεταλλικά πλέγµατα µοιάζουν µε γεωµετρικό installation. η Fragile ξύλινη ζαρντινιέρα στη µέση της σάλας είναι επίσης ωραία πινελιά. Η σαλάτα µε το χαλούµι και τις ψητές πιπεριές είναι απλή κι ευχάριστη, τα παστουρµαδοπιτάκια µε τη γρα?ιέρα και η τηγανιά µε το παστό χοιρινό Μεσσηνίας καρφώνουν ελληνικό σηµαιάκι στα ορεκτικά και, ενώ οι τιµές είναι ήδη χαµηλές, αν πάρεις καλαµάκια/πίτες (€ 1,50-2) αντί για µερίδα, πέφτουν κι άλλο. Για το τέλος, κυµατιστό παγωτό µηχανής κρέµα µε γλυκό κουταλιού καρότο - easy going το παραδοσιακό. Μ’ αρέσει…

Ελ. Βενιζέλου 330, Καλλιθέα, 2109431765. Τιµή: € 13-17.

Περισσότερες πληροφορίες

K.Grill

Ελ. Βενιζέλου 330, Καλλιθέα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.