Το πιο εξωτικό κοκτέιλ γεύσεων και αρωμάτων στα «Kohylia»

Συνώνυμα του εξωτισμού, με πιστούς φίλους και διαχρονική φήμη, τα «Kohylia» του εμβληματικού ξενοδοχείου «Grand Resort Lagonissi» δεν είναι τυχαία ένα από τα πιο αγαπημένα εστιατόρια αυτήν την εποχή του χρόνου.

Το πιο εξωτικό κοκτέιλ γεύσεων και αρωμάτων στα «Kohylia»

Συνώνυμα του εξωτισμού, με πιστούς φίλους και διαχρονική φήμη, τα «Kohylia» του εμβληματικού ξενοδοχείου «Grand Resort Lagonissi» δεν είναι τυχαία ένα από τα πιο αγαπημένα εστιατόρια αυτήν την εποχή του χρόνου. Εδώ θα απολαύσετε μια από τις πιο μαγευτικές εμπειρίες καλοκαιριού, με υπέροχη θέα, ρομαντική ατμόσφαιρα και συναρπαστικές πολυνησιακές γεύσεις και σούσι.

Η τοποθεσία του εστιατορίου, σε ένα εντυπωσιακό ξύλινο ντεκ πάνω στη θάλασσα και με ένα από τα ομορφότερα τοπία της αττικής ριβιέρας να απλώνεται μπροστά σας, είναι μοναδική. Αξίζει να πάτε νωρίς για να απολαύσετε τον ήλιο να δύει στο πέλαγος με μια από τις καλοφτιαγμένες classic ή signature cocktail προτάσεις του καταλόγου που ξεχειλίζουν εξωτικά αρώματα. Με τα ανατολίτικα μοτίβα και τα αγάλματα του Βούδα να δημιουργούν ένα κοσμοπολίτικο σκηνικό μοναδικό στην πόλη, εδώ θα απολαύσετε ένα δείπνο που ξυπνά όλες τις αισθήσεις.

Το πιο εξωτικό κοκτέιλ γεύσεων και αρωμάτων στα «Kohylia» - εικόνα 1

Το sushi menu από τον sushi master Eric de Leon και τα raw ορεκτικά έχουν φαντασία και εκλεκτά υλικά, με επιλογές όπως το ρολό με τηγανητό καβούρι, μάνγκο, αβοκάντο, σχοινόπρασο και κόλιαντρο, το Hawaiian Tuna με τόνο, ψίχα καβουριού, αβοκάντο, αγγούρι, κόλιαντρο και μαγιονέζα με ουασάμπι ή το λαβράκι καρπάτσιο με γιαπωνέζικο φύκι, σχοινόπρασο και σάλτσα σόγιας με γιούζου.

Ανάλαφρα dumplings, τραγανές τεμπούρες, αφράτα αχνιστά bao buns, όπως αυτά με αρωματική πάπια και λαχανικά ή με γαρίδες, κρεμμύδι και πιπερόριζα, και δημοφιλή πολυνησιακά πιάτα από τον σεφ Arnel Bravo, όπως το μοσχάρι γάλακτος στη σχάρα με πικάντικη σάλτσα miso teriyaki και λαχανικά στο γουόκ ή τα τραγανά χοιρινά φιλετάκια με μέλι και τσίλι, κόκκινες πιπεριές και καρότα, συνοδεύονται από εξαιρετικά κρασιά επιβεβαιώνοντας τη φήμη ενός διαχρονικού γαστρονομικού προορισμού.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κάτι "τρέχει" με τα ζαχαροπλαστεία

Η Managing Director της "La Liste", Helen Pietrini, μιλά στο "α" για το παρόν και το μέλλον της ζαχαροπλαστικής με αφορμή την πρώτη διεθνή λίστα – οδηγό για ζαχαροπλαστεία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
04/10/2022

Ο "Κόλλιας" επιστρέφει!

Ο "Κόλλιας" έχει γράψει ιστορία, έχει αφήσει εποχή στον Πειραιά και την Αθήνα. Σε λίγο θα τον χαιρόμαστε στη Γλυφάδα.

Εσύ πού θα δώσεις τους φετινούς… Χρυσούς Σκούφους σου;

Γίνε κι εσύ αξιολογητής στο Βραβείο Κοινού των Χρυσών Σκούφων 2023 και ζήσε μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες.

Η Αναπαύσεως πιο "ζωντανή" από ποτέ

Γίνονται πραγματάκια στο Μετς και η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει τα πιο ενδιαφέροντα σημεία στο δημοφιλέστερο δρόμο της γειτονιάς.

EU Rice: Υπάρχει ελληνικό ρύζι και το θέλουμε (περισσότερο)

Αν και το ελληνικό ρύζι θεωρείται εξαιρετικής ποιότητας, όλα δείχνουν πως κανένας δεν γνωρίζει τίποτε για αυτό. Δεν χρειάζεται να το γκουγκλάρετε, έχουμε όλες τις απαντήσεις για τον κρυμμένο μας γαστρονομικό θησαυρό.

Ο Δημήτρης Γεωργόπουλος δεν είναι ο ζαχαροπλάστης που έχεις συνηθίσει

Ο pastry chef πίσω από την επιτυχία του "Ρεσιτάλ" μιλά στο Αθηνόραμα.