Το πιο εξωτικό κοκτέιλ γεύσεων και αρωμάτων στα «Kohylia»

Συνώνυμα του εξωτισμού, με πιστούς φίλους και διαχρονική φήμη, τα «Kohylia» του εμβληματικού ξενοδοχείου «Grand Resort Lagonissi» δεν είναι τυχαία ένα από τα πιο αγαπημένα εστιατόρια αυτήν την εποχή του χρόνου.

Το πιο εξωτικό κοκτέιλ γεύσεων και αρωμάτων στα «Kohylia»

Συνώνυμα του εξωτισμού, με πιστούς φίλους και διαχρονική φήμη, τα «Kohylia» του εμβληματικού ξενοδοχείου «Grand Resort Lagonissi» δεν είναι τυχαία ένα από τα πιο αγαπημένα εστιατόρια αυτήν την εποχή του χρόνου. Εδώ θα απολαύσετε μια από τις πιο μαγευτικές εμπειρίες καλοκαιριού, με υπέροχη θέα, ρομαντική ατμόσφαιρα και συναρπαστικές πολυνησιακές γεύσεις και σούσι.

Η τοποθεσία του εστιατορίου, σε ένα εντυπωσιακό ξύλινο ντεκ πάνω στη θάλασσα και με ένα από τα ομορφότερα τοπία της αττικής ριβιέρας να απλώνεται μπροστά σας, είναι μοναδική. Αξίζει να πάτε νωρίς για να απολαύσετε τον ήλιο να δύει στο πέλαγος με μια από τις καλοφτιαγμένες classic ή signature cocktail προτάσεις του καταλόγου που ξεχειλίζουν εξωτικά αρώματα. Με τα ανατολίτικα μοτίβα και τα αγάλματα του Βούδα να δημιουργούν ένα κοσμοπολίτικο σκηνικό μοναδικό στην πόλη, εδώ θα απολαύσετε ένα δείπνο που ξυπνά όλες τις αισθήσεις.

Το πιο εξωτικό κοκτέιλ γεύσεων και αρωμάτων στα «Kohylia» - εικόνα 1

Το sushi menu από τον sushi master Eric de Leon και τα raw ορεκτικά έχουν φαντασία και εκλεκτά υλικά, με επιλογές όπως το ρολό με τηγανητό καβούρι, μάνγκο, αβοκάντο, σχοινόπρασο και κόλιαντρο, το Hawaiian Tuna με τόνο, ψίχα καβουριού, αβοκάντο, αγγούρι, κόλιαντρο και μαγιονέζα με ουασάμπι ή το λαβράκι καρπάτσιο με γιαπωνέζικο φύκι, σχοινόπρασο και σάλτσα σόγιας με γιούζου.

Ανάλαφρα dumplings, τραγανές τεμπούρες, αφράτα αχνιστά bao buns, όπως αυτά με αρωματική πάπια και λαχανικά ή με γαρίδες, κρεμμύδι και πιπερόριζα, και δημοφιλή πολυνησιακά πιάτα από τον σεφ Arnel Bravo, όπως το μοσχάρι γάλακτος στη σχάρα με πικάντικη σάλτσα miso teriyaki και λαχανικά στο γουόκ ή τα τραγανά χοιρινά φιλετάκια με μέλι και τσίλι, κόκκινες πιπεριές και καρότα, συνοδεύονται από εξαιρετικά κρασιά επιβεβαιώνοντας τη φήμη ενός διαχρονικού γαστρονομικού προορισμού.

Περισσότερες πληροφορίες

Kohylia

(ξεν. «Grand Resort Lagonissi») 40ό χλμ. Λεωφ. Αθηνών-Σουνίου, Λαγονήσι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στην 'κυριλέ' ιχθυόσκαλα της πόλης, υπάρχει ένα εστιατόριο-θαλασσινό παραμύθι

Πάνω στην ακροθαλασσιά, δοκιμάζεις ένα μενού γεμάτο φρεσκάδα, έμπνευση και ιωδιούχα αριστοτεχνία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
11/07/2025

Sister: Delivery with a twist από το αγαπημένο εστιατόριο του Ψυχικού

Το Sister Delivery δεν είναι μια δεύτερη εκδοχή του μενού — είναι μία curated εμπειρία που αξίζει.

Sani Gourmet 2025: Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή

Λίγες ώρες απομένουν για τον βραβευμένο θεσμό του Sani Resort, που από 11 έως 22 Αυγούστου θα μετατρέψει τη Χαλκιδική σε κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό, με σπουδαία όνομα της παγκόσμιας γεύσης να την επισκέπτονται για άλλη μια χρονιά.

Γνώριζες ποιο είναι το πιο 'τρελό' ψαρομάγαζο της Αθήνας;

Το μαγαζί αυτό στο Νέο Ηράκλειο εξαρχής ακολούθησε τη δική του, μοναδική γαστρονομική πορεία – γι’ αυτό, άλλωστε, έχει ξεχωρίσει.

Στη Bottega Da Marco για αυθεντικό ιταλικό απεριτίβο

Δωρεάν μπουφές, καλοφτιαγμένα ποτά και παραδοσιακές γεύσεις της γείτονος απόψε στο ανοιχτόκαρδο στέκι του Χαλανδρίου.

Για τον Νίκο Ισπυρούδη, η γεύση θέλει αλήθεια

Ο βραβευμένος σεφ πίσω από την κουζίνα του Lesante Cape μιλά στο 'α' για την Ιόνια παράδοση, την αξία της αυθεντικότητας, τη βιωματική γαστρονομία και γιατί τελικά το φαγητό είναι κάτι πολύ περισσότερο από ωραία πιάτα.

Knack & Snack: Η νέα πιτσαρία του Κεραμεικού είναι και στούντιο τέχνης

Γαστρονομική άφιξη με art vibe στο κέντρο της Αθήνας που ήδη προκαλεί (πολύ) θετικές εντυπώσεις.