Σουβλάκι από την αρχή στο «Hoocut»

Οι Περικλής Κοσκινάς, Σπύρος και Βαγγέλης Λιάκος, Κλεομένης Ζουρνατζής έφτιαξαν ένα αληθινό σουβλάκι για το σήμερα, το οποίο μας συστήνει το αγαπημένο μας έδεσμα από την αρχή.

Σουβλάκι από την αρχή στο «Hoocut»

Όταν πριν από δύο χρόνια η αγαπημένη τετράδα των σεφ της «Cookoovaya» αποφάσισε να παρουσιάσει τη δική της οπτική για το εθνικό μας streetfood, κινήθηκε με τον σοφό τρόπο που μας έχει συνηθίσει. Οι Περικλής Κοσκινάς, Σπύρος και Βαγγέλης Λιάκος, Κλεομένης Ζουρνατζής, αφού πρώτα βρήκαν έμπνευση στο παρελθόν, έφτιαξαν τελικά ένα αληθινό σουβλάκι για το σήμερα, το οποίο μας συστήνει το αγαπημένο μας έδεσμα από την αρχή. Η ιδανική στέγη για το «Hoocut» βρέθηκε σε ένα κτίριο του Μεσοπολέμου στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης, που διαμορφώθηκε σχεδόν θεατρικά, για να παραπέμπει τρόπον τινά σε αγορά.

Τίποτα δεν είναι έτοιμο εδώ, όλα γίνονται γρήγορα, όχι όμως βιαστικά, με απόλυτο σεβασμό στα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας που επιβάλλει η νέα πραγματικότητα, πρώτες ύλες εξαιρετικής ποιότητας και τεχνικές απλές, που ωστόσο κουβαλούν σκέψη. Οι πίτες φουρνίζονται στο αρτοποιείο, οι σαλάτες και τα παρελκόμενα κόβονται la minute στο μανάβικο, ενώ ο «γύρος» παρασκευάζεται, επιτόπου και αυτός, στο κρεοπωλείο. Και καθόλου δεν θυμίζει το γύρο που έχουμε συνηθίσει, μια και φτιάχνεται από λεπτές φέτες εκλεκτού κρέατος που προτείνονται σε επιλογές για κάθε διάθεση.

Σουβλάκι από την αρχή στο «Hoocut» - εικόνα 1

Από πίτα τυλιχτή με λεπτοκομμένα κομμάτια κρέατος από βοδινό ή προβατίνα μέχρι ανοιχτή πίτα με ψητό κρέας (χοιρινό, κοτόπουλο ή ακόμη και δικό τους λουκάνικο), ό,τι κι αν διαλέξετε θα χαρείτε ένα σουβλάκι εξαιρετικό, με γεύση ατόφια, και σίγουρα θα συμφωνήσετε πως στο «Hoocut» το αγαπημένο φαγητό των Ελλήνων παίρνει επιτέλους τη θέση που του αξίζει.

Περισσότερες πληροφορίες

Hoocut

Πλ. Αγίας Ειρήνης 9, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

To "Cinco de Mayo" φέρνει μεξικάνικη αλεγκρία στη Δεκελείας

Η νέα άφιξη στην πιάτσα της Νέας Φιλαδέλφειας συνδυάζει τη θέρμη μιας παραδοσιακής hacienta με τη βαθιά νόστιμη μεξικάνικη γευστική κουλτούρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
04/10/2022

Πού θα φας διαβολεμένα νόστιμα tacos στην Αθήνα

Η μόνη λίστα που θα χρειαστείς για τη σημερινή Taco Day (4/10).

Κάτι "τρέχει" με τα ζαχαροπλαστεία

Η Managing Director της "La Liste", Helen Pietrini, μιλά στο "α" για το παρόν και το μέλλον της ζαχαροπλαστικής με αφορμή την πρώτη διεθνή λίστα – οδηγό για ζαχαροπλαστεία.

Ο "Κόλλιας" επιστρέφει!

Ο "Κόλλιας" έχει γράψει ιστορία, έχει αφήσει εποχή στον Πειραιά και την Αθήνα. Σε λίγο θα τον χαιρόμαστε στη Γλυφάδα.

Εσύ πού θα δώσεις τους φετινούς… Χρυσούς Σκούφους σου;

Γίνε κι εσύ αξιολογητής στο Βραβείο Κοινού των Χρυσών Σκούφων 2023 και ζήσε μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες.

Η Αναπαύσεως πιο "ζωντανή" από ποτέ

Γίνονται πραγματάκια στο Μετς και η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει τα πιο ενδιαφέροντα σημεία στο δημοφιλέστερο δρόμο της γειτονιάς.