Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη έζησε μια βραδιά γεμάτη "Deos"

Το πολύ εντυπωσιακό all day bar restaurant των Αμπελοκήπων βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων μας από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

deos1

Η Ναταλία Δραγούμη επισκέφτηκε το πολυσυζητημένο bar restaurant "Deos" στην κορυφή του Πύργου Απόλλων και κατάλαβε αμέσως τους λόγους που το έκαναν place to be για τους Αθηναίους. Εδώ πάνω, στους δύο τελευταίους ορόφους του ψηλότερου κτιρίου της Ελλάδας, η θέα κυριολεκτικά κόβει την ανάσα και οι στιγμές απόλαυσης ξεκινούν νωρίς το πρωί και συνεχίζονται μέχρι αργά το βράδυ. 

Όλοι οι χώροι του, επιμελημένοι από τον γνωστό interior designer Στράτο Χιωτέλη, αναδεικνύουν την 360 μοιρών θέα-εμπειρία από κάθε σημείο και αλλάζουν πρόσωπο ανάλογα με την ώρα που θα το επισκεφτείτε, προσφέροντας το ιδανικό περιβάλλον για κάθε διάθεση. Η δράση στο "Deos" αρχίζει από το πρωί για ένα απολαυστικό breakfast ή brunch με μια πληθώρα γλυκών, αλμυρών αλλά και υγιεινών προτάσεων, συνοδεία του καλύτερου καφέ της πόλης αλλά και κατάλληλο για να φιλοξενήσει επαγγελματικά ραντεβού με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. 

deos2

Στον ίδιο χώρο σερβίρεται και ένα πλούσιο μεσημεριανό, ενώ καθώς ξεκινά να βραδιάζει τα φώτα ανάβουν στο dinner restaurant που υποδέχεται τους λάτρεις των γαστρονομικών αναζητήσεων. Ο ταλαντούχος executive chef του εστιατορίου Κωνσταντίνος Άκουρος έχει δημιουργήσει ένα πολύ ιδιαίτερο μενού, που παντρεύει ένα ευρύτατο φάσμα γεύσεων. Από τα ευφάνταστα πιάτα με ωμές δημιουργίες και τις δροσερές σαλάτες περνά στα πολύ ενδιαφέροντα ορεκτικά, όπως τα arancini "γεμιστά" με μους φέτας, αρωματικό γιαούρτι δυόσμου και λάδι βασιλικού, και από εκεί στις κύριες προτάσεις της μοντέρνας μεσογειακής κουζίνας αλλά και σε μια δελεαστική ποικιλία από prime κοπές πολύ υψηλής ποιότητας, που συνοδεύονται από εξαιρετικά side dishes. 

deos3

Όλα αυτά τα υπέροχα και νόστιμα θα τα συνοδεύσετε με επιλογές από την πληρέστατη λίστα κρασιών που διατρέχει τον ελληνικό και τον ξένο αμπελώνα, αλλά και με εξαιρετικά signature cocktails που έχει επιμεληθεί ο bar manager, Λάμπρος Λιόνας. Αν αγαπάτε το Negroni αξίζει να δοκιμάσετε την απίθανη παραλλαγή με μαύρο σκόρδο και καραμελωμένα raspberries, ενώ συναρπαστικό είναι επίσης το Deos Temulentus με ένα blend από διάφορα ρούμια, ανανά και χειροποίητο σιρόπι κανέλας. Ακόμα και τώρα το χειμώνα, ο τελευταίος όροφος του "Deos" είναι το ιδανικό σημείο για να κλείσετε τη βραδιά σας, απολαμβάνοντας την ανεπανάληπτη θέα στη φωτισμένη Αθήνα που ολοκληρώνει θεαματικά την εμπειρία. 

deos4

 

Περισσότερες πληροφορίες

Deos

Λουίζης Ριανκούρ 64, Πύργος Απόλλων, Αμπελόκηποι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
01/05/2024

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.

Οι Charlie’s Angels είναι έτοιμες για επικίνδυνες γαστρονομικές αποστολές

Μετά το θρυλικό "Funky Gourmet", η μαγειρική dream team της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου επιστρέφει στη δράση, με τις τρεις σεφ να υλοποιούν συναρπαστικά εστιατορικά projects σε όλη την Ελλάδα, κι ακόμη παραπέρα.