"Scorpina": Η γεύση της θάλασσας

Διανύοντας τον πέμπτο χρόνο λειτουργίας του, το ψαροφαγικό εστιατόριο στο Ν. Ψυχικό διατηρεί το δημιουργικό του στιλ προσεγγίζοντας σωστά και νόστιμα όλες τις πτυχές από την κουλτούρα της αλμύρας.

Scorpina

Tο υψηλό επίπεδο της πρώτης ύλης, η βαθιά γνώση της θάλασσας και το σταθερά καλό φαγητό είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας στο θαλασσινό εστιατόριο "Scorpina", σημείο αναφοράς κοντά στην πιάτσα του κοσμικά πολύβοου Φάρου. Διανύοντας τον πέμπτο χρόνο λειτουργίας του, διατηρεί το δημιουργικό του στιλ προσεγγίζοντας σωστά και νόστιμα όλες τις πτυχές από την κουλτούρα της αλμύρας.

SCORPINA ΨΥΧΙΚΟ

Τα πιάτα προσφέρουν αληθινά θαλασσινή κουζίνα, με προτάσεις όπως η κυκλαδίτικη κακαβιά βελουτέ και ορεκτικά όπως η αφράτη ταραμοσαλάτα, το καπνιστό χέλι με σαλάτα από ροβίτσα και μαραθόριζα και μια ενδιαφέρουσα γκάμα από ωμά. Ξεχωρίζουν το ταρτάρ τόνου πάνω σε papadum και το δαντελένιο καρπάτσιο μαγιάτικο με πίκλα πράσινου μήλου, popcorn κινόας και μαγιονέζα χαλαπένιος, ενώ θα σας χορτάσουν οι παπαρδέλες με χέλι καρμπονάρα και το γιουβέτσι με την ψαριά της ημέρας. Στη μεγάλη ψαριέρα θα βρείτε, φυσικά, όλων των ειδών τα ψάρια που έρχονται καθημερινά από τις ελληνικές θάλασσες. Συνδυάστε τα με μία από τις περίπου σαράντα ετικέτες κρασιών από τον παγκόσμιο αμπελώνα. 

SCORPINA 2

To περίφημο κιουνεφέ στη "Scorpina" must, αλλά η crema Catalana και τα φοντάν σοκολάτας με αλμυρή καραμέλα και παγωτό βανίλια Μαδαγασκάρης αξίζουν την προσοχή σας. 

Περισσότερες πληροφορίες

Scorpina

Γρ. Ξενοπούλου 2, Ν. Ψυχικό
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.