"Ivis 4": Ο Γιάννης Λουκάκος αλλάζει τη γεύση του Ψυρρή

Με πιάτα για κάθε ώρα της ημέρας σε σκηνικό αστικού εξωτισμού, το funky εστιατόριο με την υπογραφή του Γιάννη Λουκάκου φέρνει ανατρεπτική διάθεση στις γιορτινές μας βόλτες σε μια απ’ τις πιο ζωηρές γειτονιές του Κέντρου.

Ivis 4 Λουκάκος

Γνωστός για την ικανότητά του να στήνει συναρπαστικά εστιατορικά projects, ο Γιάννης Λουκάκος με το "Ivis 4" φέρνει μια καλοφαγική πρόταση που έρχεται να αλλάξει ό,τι είχαμε στο μυαλό μας για τη γεύση του Ψυρρή, σε έναν χώρο διακοσμημένο με τα πιο γοητευτικά στοιχεία της γειτονιάς. Μία μεγάλη τοιχογραφία από τον SimpleG, εμπνευσμένη από την φύση, μεταφέρει τον όμορφο κήπο της αυλής στο εσωτερικό, και τα επιλεγμένα ένα προς ένα αντικείμενα-αντίκες από τα παλαιοπωλεία της περιοχής, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα οικεία και ταυτόχρονα πρωτόγνωρη.

Ivis 4 Λουκάκος

Αντανακλώντας αυτήν την ανατρεπτικότητα μέσα από ένα fun comfort μενού που συνδυάζει την πολυπρόσωπη γοητεία της μεσογειακής κουζίνας, με την προσωπική ευρηματικότητα ενός σεφ που πάντα βρίσκει τον τρόπο να δώσει νέα πνοή ακόμη στις κλασικές συνταγές, ο Γιάννης Λουκάκος ξεδιπλώνει ένα καλοφαγικό παλμαρέ που ξεκινά από νωρίς το πρωί και μας σαγηνεύει μέχρι αργά το βράδυ.

Ivis 4 Λουκάκος

Το Breakfast & Brunch μενού συνδυάζει λαχταριστά classics όπως οι αφράτες ομελέτες ή τα πληθωρικά croque madame, με healthy επιλογές όπως τα δροσερά smoothie bowls ή τα αυγά ποσέ σε τραγανό πολύσπορο με αβοκάντο και baby πατάτες, δίνοντας στην ημέρα μας το ξεκίνημα που της αξίζει, ενώ το all day menu προσφέρει εξαιρετικές επιλογές για όλες τις στιγμές της ημέρας.

Ivis 4 Λουκάκος

Αφράτες σαλάτες και προτάσεις όπως το τυλιχτό πιτάκι με σιγομαγειρεμένο κοτόπουλο, γραβιέρα και σάλτσα γιαουρτιού είναι το ιδανικό αντίδοτο στις μεσημεριανές λιγούρες, ακριβώς τη στιγμή που χρειαζόμαστε λίγη έξτρα ενέργεια για να συνεχίσουμε τις γιορτινές μας βόλτες, ενώ πιάτα όπως τα bucatini με κοκκινιστό κοτόπουλο, ψητά ντοματίνια, φρέσκο θυμάρι και μυζήθρα, ο μουσακάς με αρωματική σάλτσα από μοσχαρίσιο κιμά, ψητή μελιτζάνα, αφράτη μπεσαμέλ με γραβιέρα και τραγανές πατάτες "άχυρο”, ή το φιλεταρισμένο λαβράκι με σαλάτα αγριομάραθου και πάστα αυγοτάραχου, είναι οι must taste επιλογές μας, που μαζί με ένα από τα μοναδικά signature cocktails, θα υπογράψουν το φινετσάτο dinner που χρειαζόμαστε, πριν τη βραδινή έξοδο σε μια από τις πιο ζωηρές γειτονιές του Κέντρου.

Ivis 4 Λουκάκος
Ήβης 4, Ψυρρή, 210 32 13 340
ivis4.com
IG: @ivis4restaurant 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Antigone Economides Ceramics: Ένα bazaar με ξεχωριστό dinnerware

Η Αντιγόνη Οικονομίδου ανοίγει για πρώτη φορά το studio της στο κοινό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
29/09/2023

Το "Σymposio" επιστρέφει για νέα σεζόν στη Βαρβάκειο

Το viral event που ένωσε τέχνη, γεύση, γαστρονομία και χορό σε ένα συναρπαστικό ψηφιδωτό διασκέδασης, αλλάζοντας μια κι έξω τον τρόπο που βλέπουμε την Κεντρική Αγορά της πόλης, επανέρχεται για να υποδεχτεί το φθινόπωρο αυτήν την Κυριακή, 1 Οκτωβρίου.

"Νυν" στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης: Η εστιατορική άφιξη της χρονιάς από τους Αθανασιάδη-Μισομικέ

Το νέο εστιατόριο στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης έχει την υπογραφή του Nice n Easy Group, με μια ομάδα από δημιουργικά μαγειρικά μυαλά να ετοιμάζουν ένα project υψηλών προδιαγραφών. Καταγράφουμε τις πρώτες πληροφορίες.

Δύο εβδομάδες ακόμη για να δοκιμάσετε τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας σε σπέσιαλ τιμές: Οι Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας συνεχίζονται!

Το πιο δημοφιλές και πολυαναμενόμενο γαστρονομικό χάπενινγκ της χώρας που διοργανώνεται από το "α", τους Χρυσούς Σκούφους, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και την Τράπεζα Πειραιώς, συνεχίζεται για λίγες ακόμα μέρες προσφέροντας την ευκαιρία στους φίλους της γαστρονομίας να δοκιμάσουν τα μενού των βραβευμένων εστιατορίων της χώρας σε ειδικές τιμές και να κερδίσουν σπουδαία γαστρονομικά δώρα.

Βασίλειος Κουμπής: "Μέσα από τα εστιατόρια προστατεύουμε την παράδοση του τόπου"

Ο Γενικός Διευθυντής του ομίλου Katikies δεν ηγείται μόνο ενός μπουκέτου από τα πιο ζηλευτά premium καταλύματα της χώρας, αλλά και μιας στρατηγικά σχεδιασμένης πρωτοβουλίας ανάδειξης και διαφύλαξης της γαστρονομικής κληρονομιάς των Κυκλάδων, μέσα από κορυφαία εστιατόρια σε Μύκονο και Σαντορίνη. Υπάρχει καλύτερη απόδειξη απ’ αυτήν, για την αγαστή συνεργασία γαστρονομίας και τουρισμού;

Αυτά είναι τα καλύτερα εστιατόρια του Νότιου Αιγαίου για γαστρονομικές εμπειρίες επιπέδου

Οι Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα κατέχουν σημαντική μερίδα στους Χρυσούς Σκούφους και τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας. Δείτε τα βραβευμένα εστιατόρια των νησιών του Νοτίου Αιγαίου στο πλαίσιο του αφιερώματός μας στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Απόστολος Τζιτζικώστας: "Η Μακεδονική Κουζίνα αποδίδει διαρκώς νέους καρπούς"

Προικισμένη με μερικές από τις πιο ζηλευτές πρώτες ύλες της Ελλάδας, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είναι ένας γαστρονομικός προορισμός με βαθιά παράδοση και σπουδαία δυναμική, την ανάδειξη κι ενδυνάμωση της οποίας κρατά ως προτεραιότητά του ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, μέσα από την πρωτοβουλία της Μακεδονικής Κουζίνας.