"Ivis 4": Ο Γιάννης Λουκάκος αλλάζει τη γεύση του Ψυρρή

Με πιάτα για κάθε ώρα της ημέρας σε σκηνικό αστικού εξωτισμού, το funky εστιατόριο με την υπογραφή του Γιάννη Λουκάκου φέρνει ανατρεπτική διάθεση στις γιορτινές μας βόλτες σε μια απ’ τις πιο ζωηρές γειτονιές του Κέντρου.

Ivis 4 Λουκάκος

Γνωστός για την ικανότητά του να στήνει συναρπαστικά εστιατορικά projects, ο Γιάννης Λουκάκος με το "Ivis 4" φέρνει μια καλοφαγική πρόταση που έρχεται να αλλάξει ό,τι είχαμε στο μυαλό μας για τη γεύση του Ψυρρή, σε έναν χώρο διακοσμημένο με τα πιο γοητευτικά στοιχεία της γειτονιάς. Μία μεγάλη τοιχογραφία από τον SimpleG, εμπνευσμένη από την φύση, μεταφέρει τον όμορφο κήπο της αυλής στο εσωτερικό, και τα επιλεγμένα ένα προς ένα αντικείμενα-αντίκες από τα παλαιοπωλεία της περιοχής, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα οικεία και ταυτόχρονα πρωτόγνωρη.

Ivis 4 Λουκάκος

Αντανακλώντας αυτήν την ανατρεπτικότητα μέσα από ένα fun comfort μενού που συνδυάζει την πολυπρόσωπη γοητεία της μεσογειακής κουζίνας, με την προσωπική ευρηματικότητα ενός σεφ που πάντα βρίσκει τον τρόπο να δώσει νέα πνοή ακόμη στις κλασικές συνταγές, ο Γιάννης Λουκάκος ξεδιπλώνει ένα καλοφαγικό παλμαρέ που ξεκινά από νωρίς το πρωί και μας σαγηνεύει μέχρι αργά το βράδυ.

Ivis 4 Λουκάκος

Το Breakfast & Brunch μενού συνδυάζει λαχταριστά classics όπως οι αφράτες ομελέτες ή τα πληθωρικά croque madame, με healthy επιλογές όπως τα δροσερά smoothie bowls ή τα αυγά ποσέ σε τραγανό πολύσπορο με αβοκάντο και baby πατάτες, δίνοντας στην ημέρα μας το ξεκίνημα που της αξίζει, ενώ το all day menu προσφέρει εξαιρετικές επιλογές για όλες τις στιγμές της ημέρας.

Ivis 4 Λουκάκος

Αφράτες σαλάτες και προτάσεις όπως το τυλιχτό πιτάκι με σιγομαγειρεμένο κοτόπουλο, γραβιέρα και σάλτσα γιαουρτιού είναι το ιδανικό αντίδοτο στις μεσημεριανές λιγούρες, ακριβώς τη στιγμή που χρειαζόμαστε λίγη έξτρα ενέργεια για να συνεχίσουμε τις γιορτινές μας βόλτες, ενώ πιάτα όπως τα bucatini με κοκκινιστό κοτόπουλο, ψητά ντοματίνια, φρέσκο θυμάρι και μυζήθρα, ο μουσακάς με αρωματική σάλτσα από μοσχαρίσιο κιμά, ψητή μελιτζάνα, αφράτη μπεσαμέλ με γραβιέρα και τραγανές πατάτες "άχυρο”, ή το φιλεταρισμένο λαβράκι με σαλάτα αγριομάραθου και πάστα αυγοτάραχου, είναι οι must taste επιλογές μας, που μαζί με ένα από τα μοναδικά signature cocktails, θα υπογράψουν το φινετσάτο dinner που χρειαζόμαστε, πριν τη βραδινή έξοδο σε μια από τις πιο ζωηρές γειτονιές του Κέντρου.

Ivis 4 Λουκάκος
Ήβης 4, Ψυρρή, 210 32 13 340
ivis4.com
IG: @ivis4restaurant 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Tanpopo": Ο Σωτήρης Κοντιζάς σερβίρει ράμεν

Το Nolan-verse επεκτείνεται, με ένα νέο εστιατόριο στην Αριστείδου, που τοποθετεί το ράμεν στο επίκεντρο της γαστρονομικής προσοχής.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
03/02/2023

Πρώτη ματιά στο ολοκαίνουριο "Enkelt"

Το νέο all day μπιστρό στο Χαλάνδρι έχει ηχηρές υπογραφές και σκανδιναβική φιλοσοφία.

Φαγητό μετά μουσικής: 8 στέκια για όλες τις ορέξεις

Όποιο κι αν είναι το μουσικό είδος που σας ανοίγει την όρεξη, θα το βρείτε στις παραδοσιακές ταβέρνες, στα ατμοσφαιρικά εστιατόρια και στα θεαματικά καμπαρέ της πόλης, που παντρεύουν στη σάλα τους νοστιμιά και διασκέδαση.

Σύγχρονη γαστρονομία με θέα στο "The Stanley Hotel"

Οι ολοκληρωμένες γαστρονομικές προτάσεις του ιστορικού ξενοδοχείου, με την υπογραφή σεφ Κωνσταντίνου Φιλιππόπουλου, έχουν σύγχρονο πρόσημο και ατού την εντυπωσιακή θέα από την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό ως τον Πειραιά, τα νησιά του Αργοσαρωνικού και την Πάρνηθα.

Για το Super Bowl 2023 πάμε "Hard Rock Cafe Athens"

To "Hard Rock Cafe Athens" γιορτάζει το μεγαλύτερο αθλητικό event της Αμερικής, με ένα ειδικά διαμορφωμένο Tailgate μενού.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δίνει γευστικά μαθήματα εξωστρέφειας

Με αφορμή τη συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ως τιμώμενης Περιφέρειας, στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, ο κ. Σωτήρης Μπάτος, Τομεάρχης Καινοτομίας και Εξωστρέφειας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, μιλά στο "α" για την ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας και της μακεδονικής κουζίνας.

Long read: Το χειμωνιάτικο Πήλιο της Ελένης Ψυχούλη | που θα φάτε παραδοσιακά στα τουριστικά και μη χωριά

Σε μια εποχή που ο τουρισμός αποζητά την επιστροφή στην αυθεντικότητα και την ανάγκη να ζήσεις σαν ντόπιος ένα μέρος που γνωρίζεις, το Πήλιο είναι ο ιδανικός προορισμός. Αν σχεδιάζετε τριήμερο για Καθαρά Δευτέρα σας ετοιμάσαμε τον ιδανικό οδηγό.