Τι γεύση μας αφήνει το πιο upscale beach bar της Πάρου

Φέρνει μυκονιάτικο αέρα στο νησί, με κοφτερή αισθητική και σέρβις αιχμής σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες της δυτικής πλευράς, ενώ στην κουζίνα ξεχωρίζει μια βραβευμένη υπογραφή.

Τι γεύση μας αφήνει το πιο upscale beach bar της Πάρου

Ένα αλάθητο vibe Μυκόνου είναι αυτό που σε υποδέχεται όταν περνάς το κατώφλι του Crios Paros, τον beachside προορισμό που, μπαίνοντας φέτος στο τρίτο του καλοκαίρι, έχει πια εδραιώσει τη θέση του στον αφρό των επιλογών του νησιού.

Το νιώθεις από την ώρα που φτάνεις μπρος στο μικρό shopping village που υποδέχεται τον επισκέπτη, το αισθάνεσαι όταν βλέπεις τη στοά της εισόδου να καδράρει υπέροχα την όμορφη παραλία του Κριού, κι ύστερα να ξανοίγεται ολόγυρα με τα - σε διάφορα επίπεδα - καθιστικά του κεντρικού χώρου (το boho lounge στα δεξιά, το ελλειπτικό bar σε κεντρικό σημείο, το εστιατόριο αριστερά και πέρα) να οδηγούν το βλέμμα προς τη λαμπερή αμμουδιά, σπαρμένη με αφράτα sunbeds και τα νερά της καταγάλανα και θελκτικά να απλώνονται μπροστά.

Crios Beach Bar & Restaurant Πάρος

crios beach bar

Μια ιδανική εικόνα Μεσογειακής θέρμης και ράθυμου κοσμοπολιτισμού, επενδυμένου με κοφτερή αισθητική (σκεφτείτε το σαν ένα boho alla milanese, χαλαρό αλλά όχι ξέχειλο, μετρημένο αλλά φιλόξενο), ανεβασμένο vibe, αποψάτη μουσική και την ασφάλεια που προσφέρει μια φιλική, ανοιχτή, αλλά και κουρδισμένη στην εντέλεια ομάδα, παρέχοντας σέρβις αιχμής.

Αυτή είναι η ταυτότητα του Crios Paros, κι ίσως κάποια από τα πρόσωπα – κλειδιά του τα αναγνωρίσετε από μια πολύ συγκεκριμένη γωνιά της Μυκόνου, το Kensho της Psarrou.

Διαβάστε αναλυτικά την κριτική για το Crios Paros εδώ

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στο Smash ‘n Bun, για δύο εξόχως premium burgers

Από σήμερα, 18 Δεκεμβρίου, έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
18/12/2025

Ο οδηγός Michelin πάει Θεσσαλονίκη και Σαντορίνη

Για το 2026, η Ελλάδα ενισχύει την παρουσία της στον Michelin Guide με την εκ νέου επιλογή εστιατορίων για την Αθήνα, την ένταξη για πρώτη φορά της συμπρωτεύουσας με πλήρη αξιολόγηση όλων των πιθανών διακρίσεων αλλά και της Σαντορίνης.

Η κατευναστική νοστιμιά του ΄Καφενείου'

Το σημαντικό σποτ του Κολωνακίου επέστρεψε για τα καλά με καθημερινό, καλομαγειρεμένο ελληνικό φαγητό αλλά και τον ρόλο του σημείου συνάντησης στη δημοφιλή γειτονιά της πόλης.

Δύο μαέστροι της αθηναϊκής πίτσας δίνουν ραντεβού στη Βούλα

Η πίτσα, ως πράξη δημιουργίας και μοιράσματος, γίνεται αφορμή για μια ξεχωριστή συνεργασία στο Etien Pizza Bar.

Ένα All Day Resto Bar με κάτι από Νάξο στο Παγκράτι

Πιάτα εμπνευσμένα από την εγχώρια γαστρονομία με twist αλλά και μια, γενικότερη, πολύ αξιόλογη ολοήμερη πρόταση.

11+1 ιδέες για καλό brunch, αλλά και lunch στη χειμωνιάτικη Αθήνα

Πoύ θα φας ωραίο brunch αυτές τις γιορτές, και όχι μόνο. Σε ξενοδοχεία, μπαρ και δίπλα στο κύμα.

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2025 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα βγούμε και τι μενού θα δοκιμάσουμε στα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.