Γιατί σχηματίζονται ουρές στο Olivia’s Brother του Χολαργού;

Πώς τo brunch spot και μικρό αδερφάκι του Juicy Grill κατάφερε να μην αδειάζει ποτέ και να χτίσει ένα μύθο στη γειτονιά του.

Το brunchάδικο Olivias Brother στον Χολαργό

Τα brunch spots της Αθήνας είναι πολλά, πάρα πολλά, και μαζί τους μπορεί εύκολα να έρθει ένας κορεσμός επιλογών πριν ακόμα δοκιμάσεις κάτι καινούργιο. Το Olivia’s Brother παρόλα αυτά δεν γίνεται να σου περάσει απαρατήρητο ακόμα και όταν δεν προσέχεις: πριν καν φτάσεις στο κατώφλι του θα σε συνεπάρει ο κόσμος και η ευχάριστη ‘βαβούρα’ του και πλησιάζοντας θα εντυπωσιαστείς από τα γλυκίσματα στη βιτρίνα και τα πιάτα στα τραπέζια των θαμώνων λίγο πριν φαγωθούν.

olivias

To Olivia’s Brother στο Χολαργό 1

To Olivia’s Brother στο Χολαργό 4

Kαι το φοβερό της υπόθεσης; Η επισκεψιμότητα δεν αραιώνει όσο περνάει η ώρα. Όποια στιγμή και αν βρεθείς εκεί, ειδικά το Σαββατοκύριακο, θα είναι πάντα γεμάτο.

To γλυκό ‘παιδάκι’ του Juicy Grill γεννήθηκε όταν ο ιδιοκτήτης Δημοσθένης Κουβαράκης και η σύζυγός του Εβίτα αποφάσισαν να ξεκινήσουν κάτι καινούργιο για να τιμήσουν τις ικανότητες της δεύτερης στη ζαχαροπλαστική.

Διαβάστε Επίσης

Ήταν χρόνια άλλωστε η επικεφαλής των γλυκών στο Juicy Grill και περίμενε για να μεγαλώσουν τα δύο της παιδιά για να κάνει αυτό το βήμα.

Με την Εβίτα στο τιμόνι του pastry chef, 3 συνεργάτες που ξεκίνησαν πριν χρόνια μαζί του ως σερβιτόροι (τον Αλέξανδρο, τον Μάριο και τον Κωνσταντίνο) και τις ίδιες αξίες που είχε πάντα, ο Δημοσθένης έστησε το Olivia’s Brother στον Χολαργό. Και επί τρία χρόνια τώρα, σημειώνει τεράστια επιτυχία.

Ανάμεσα στα απόλυτα best sellers του μενού είναι σίγουρα τα φουσκωτά και ινσταγκραμικά fluffy pancakes (προσπάθησα να μάθω τη συνταγή αλλά παρέμεινε μυστική), το αλμυρό katchu sando και το croque madame, ενώ σήμα κατατεθέν του μαγαζιού και σπεσιαλιτέ της Εβίτας είναι τα cheesecake σε τεράστια ποικιλία.

Αυτήν την εποχή συγκεκριμένα, το σουξέ στην βιτρίνα είναι το biscoff τιραμισού, το cookies and cream cheesecake και τα ζουμερά cinnamon rolls, ενώ προσωπική μου σύσταση είναι η vegan lemon bar με το εξαιρετικό άρωμα και την δροσερή γεύση.

Για τον κατάλογο του brunch, βασικός συνεργάτης είναι ο καταξιωμένος σεφ Γιάννης Λιόκας και οι επιλογές είναι πολλές και ιδιαίτερες.

Σίγουρα πρέπει να δοκιμάσεις τα αβγά ‘χορτόπιτα’ με φρυγανισμένο προζυμένιο ψωμί, χόρτα εποχής σωτέ, αβγά τηγανητά, φρέσκα μυρωδικά και φέτα ή ανθότυρο.

No-image

Στην ερώτηση ‘τι είναι αυτό που κάνει το Olivia’s Brother τόσο περιζήτητο;’ ο Δημοσθένης ήταν λιγομίλητος αλλά συγκεκριμένος: "Φυσικά πρώτο ρόλο παίζει το καλό προϊόν, όμως πιστεύω πως είναι ο συνδυασμός πολλών πραγμάτων που συναρμολογεί το λεγόμενο hospitality. Έχουμε την ίδια φιλοσοφία με αυτή που είχαμε από τις πρώτες ημέρες του Juicy Grill. Αντιμετωπίζουμε όλα τα ‘μέτωπα’ με καλή διάθεση και βασική προτεραιότητα όποιος έρχεται εδώ να περνάει καλά”.


Info

Κεραμεικού 4, Χολαργός

Τηλ. 210 6511397

Ώρες λειτουργίας: καθημερινά 08:00-21:30,
Παρ-Σαβ: 08:00-23:00, Κυρ: 09:00-21:30

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

KέΔρος Wine Bar x Κτήμα Κορωνιώτη: Ένα ξεχωριστό wine tasting event στην Κυψέλη

Όταν δύο μεγάλες δυνάμεις του κρασιού ενώνονται, το αποτέλεσμα είναι έξτρα νόστιμο και ατμοσφαιρικό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
30/05/2025

Πώς τρώει ο Έλληνας την πίτσα του;

Τι προτιμά να βάζει ο Έλληνας πάνω στη ζύμη του; Μια νέα έρευνα αποκαλύπτει τα πιο δημοφιλή toppings που αναζητούν οι καταναλωτές στη χώρα.

Αφιέρωμα Σουβλάκι: Τα σουβλατζίδικα της Αθήνας και όχι μόνο που τιμούν το εθνικό μας street food

Σουβλάκι, καλαμάκι, πιτόγυρο, τυλιχτό: όπως κι αν το λες, είτε το προτιμάς παραδοσιακό ή πιο γκουρμέ, σε παραδοσιακή πίτα ή σε ιδιαίτερες εκδοχές της, εδώ θα ανακαλύψεις τα σουβλάκια της Αθήνας που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις.

"Ψάρια και ωρίμανση", ένα βιβλίο αναφοράς για το ψάρι από τον Μαρίνο Σουράνη

Μπορεί ένα χρηστικό σύγγραμμα να γίνεται ταυτόχρονα απολαυστικό ανάγνωσμα; Ο Μαρίνος Σουράνης καταφέρνει σ΄ ένα "έργο ζωής" να μας συστήσει τον συναρπαστικό κόσμο του βυθού, μεταδίδοντας απλόχερα τη γνώση του, ποτισμένη με μια βαθιά αγάπη για το ψάρι

S. Pellegrino: Μας καλωσορίζει στο "Lasmari Apraos" στην Κέρκυρα

Όταν η κορφιάτικη γευστική κληρονομιά συναντά τη μοντέρνα μαγειρική αισθητική.

Νίκος Λιόκας και Άγγελος Τόγιας σε ένα νόστιμο βράδυ στο Krokodilos

Το εστιατόριο του Λονδίνου φιλοξενεί τον Head Chef του GB Roof Garden, σε ένα ξεχωριστό Four Hands dinner.