Ο John Wing είναι εδώ και σερβίρει ζουμερό fried chicken

Ακόμη μια πρόταση για τηγανητό κοτόπουλο στην πόλη, σε μια τάση που μάλλον γιγαντώνεται.

Ο John Wing είναι εδώ και σερβίρει ζουμερό fried chicken

Ως γευστική σκηνή η Αθήνα έχει πλέον ξεφύγει (και) από τις εποχές που το τηγανητό κοτόπουλο ήταν μία φαντασίωση από τις αμερικάνικες ταινίες ή το απόλυτο μονοπώλιο μιας συγκεκριμένης αλυσίδας fast food. Πλέον υπάρχουν αρκετά μέρη που μπορείς να αναζητήσεις την νόστιμη λιχουδιά σε όλες τις βερσιόν της, από το δημοφιλές Jackaroo μέχρι τα γκουρμέ chicken tenders του The Clumsies. Σε αυτόν τον πρόσφατο γευστικό χάρτη ήρθε να προστεθεί και το John Wing, το νέο στέκι για ζουμερό fried chicken που υπόσχεται ότι θα σου προσφέρει μία "crunchy and juicy” εμπειρία που δεν έχεις ξαναζήσει.


Μυστικό όπλο του John Wing φαίνεται να είναι μία κρυφή συνταγή στο πανάρισμα που κάνει τη διαφορά, και έχει ως αποτέλεσμα το κοτόπουλο να είναι υπέροχα τραγανό από έξω χωρίς όμως να ‘στεγνώνει’ από μέσα. Έτσι διατηρεί μία ανάλαφρη αίσθηση στο τηγάνισμα που δεν φουσκώνει τον φιλόδοξο eater και τον προκαλεί να παραγγείλει μία ακόμα μερίδα (ή δύο ή τρεις). 

Η καινοτομία αυτή είναι εφικτή χάρη στον high tech εξοπλισμό του John Wing, που δίνει μια άλλη διάσταση στις γεύσεις, εξασφαλίζει υψηλές προδιαγραφές σε όλα τα πιάτα και προστασία της υγείας του κάθε επισκέπτη. Οι συνταγές φτιάχνονται με ελληνικά κοτόπουλα Πίνδος από την Ήπειρο, φυσικά με τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, ποιοτικό λάδι που ανανεώνεται συνεχώς και ολόφρεσκα λαχανικά


Στο διά ταύτα: τι να παραγγείλεις. Έχουμε να προτείνουμε φυσικά το chicken wings bucket για την σωστή, κλασική chicken εμπειρία σε έναν ‘κουβά’ γεμάτο με τραγανές φτερούγες. Δεν λέμε ότι πρέπει οπωσδήποτε να το συνδυάσεις με τηγανητές πατάτες και το αναψυκτικό της επιλογής σου αλλά πώς αλλιώς θα το ευχαριστηθείς πλήρως; Το pop corn chicken είναι ακόμα ένα must του μενού και στην συνέχεια περνάμε στα μπέργκερ.

Δοκίμασε την εκδοχή με coleslaw, chicken strips, µαγιονέζα, ντοµάτα και κρεµµύδι, το γενναιόδωρο BBQ Classic με τυρί cheddar, barbecue sauce, ντοµάτα, µπέικον, hashbrown και χειροποίητα onion rings ενώ αν είσαι φαν των καυτερών μην παραλείψεις το Spicy με sriracha mayo sauce και crispy onion.

Διαβάστε Επίσης

Το John Wing άνοιξε τις φτερούγες του (pun intended) στην αρχή του χρόνου, μετράει όμως ήδη δύο μαγαζιά, το ένα στην Νέα Σμύρνη και το άλλο στην Κυψέλη.


Info:
Ελευθερίου Βενιζέλου 25, Νέα Σμύρνη
2108112100

Πλατεία Κανάρη 7, Κυψέλη
2108679826


Ώρες εξυπηρέτησης
12:00 - 01:00

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
16/09/2025

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.