Ο John Wing είναι εδώ και σερβίρει ζουμερό fried chicken

Ακόμη μια πρόταση για τηγανητό κοτόπουλο στην πόλη, σε μια τάση που μάλλον γιγαντώνεται.

Ο John Wing είναι εδώ και σερβίρει ζουμερό fried chicken

Ως γευστική σκηνή η Αθήνα έχει πλέον ξεφύγει (και) από τις εποχές που το τηγανητό κοτόπουλο ήταν μία φαντασίωση από τις αμερικάνικες ταινίες ή το απόλυτο μονοπώλιο μιας συγκεκριμένης αλυσίδας fast food. Πλέον υπάρχουν αρκετά μέρη που μπορείς να αναζητήσεις την νόστιμη λιχουδιά σε όλες τις βερσιόν της, από το δημοφιλές Jackaroo μέχρι τα γκουρμέ chicken tenders του The Clumsies. Σε αυτόν τον πρόσφατο γευστικό χάρτη ήρθε να προστεθεί και το John Wing, το νέο στέκι για ζουμερό fried chicken που υπόσχεται ότι θα σου προσφέρει μία "crunchy and juicy” εμπειρία που δεν έχεις ξαναζήσει.


Μυστικό όπλο του John Wing φαίνεται να είναι μία κρυφή συνταγή στο πανάρισμα που κάνει τη διαφορά, και έχει ως αποτέλεσμα το κοτόπουλο να είναι υπέροχα τραγανό από έξω χωρίς όμως να ‘στεγνώνει’ από μέσα. Έτσι διατηρεί μία ανάλαφρη αίσθηση στο τηγάνισμα που δεν φουσκώνει τον φιλόδοξο eater και τον προκαλεί να παραγγείλει μία ακόμα μερίδα (ή δύο ή τρεις). 

Η καινοτομία αυτή είναι εφικτή χάρη στον high tech εξοπλισμό του John Wing, που δίνει μια άλλη διάσταση στις γεύσεις, εξασφαλίζει υψηλές προδιαγραφές σε όλα τα πιάτα και προστασία της υγείας του κάθε επισκέπτη. Οι συνταγές φτιάχνονται με ελληνικά κοτόπουλα Πίνδος από την Ήπειρο, φυσικά με τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, ποιοτικό λάδι που ανανεώνεται συνεχώς και ολόφρεσκα λαχανικά


Στο διά ταύτα: τι να παραγγείλεις. Έχουμε να προτείνουμε φυσικά το chicken wings bucket για την σωστή, κλασική chicken εμπειρία σε έναν ‘κουβά’ γεμάτο με τραγανές φτερούγες. Δεν λέμε ότι πρέπει οπωσδήποτε να το συνδυάσεις με τηγανητές πατάτες και το αναψυκτικό της επιλογής σου αλλά πώς αλλιώς θα το ευχαριστηθείς πλήρως; Το pop corn chicken είναι ακόμα ένα must του μενού και στην συνέχεια περνάμε στα μπέργκερ.

Δοκίμασε την εκδοχή με coleslaw, chicken strips, µαγιονέζα, ντοµάτα και κρεµµύδι, το γενναιόδωρο BBQ Classic με τυρί cheddar, barbecue sauce, ντοµάτα, µπέικον, hashbrown και χειροποίητα onion rings ενώ αν είσαι φαν των καυτερών μην παραλείψεις το Spicy με sriracha mayo sauce και crispy onion.

Διαβάστε Επίσης

Το John Wing άνοιξε τις φτερούγες του (pun intended) στην αρχή του χρόνου, μετράει όμως ήδη δύο μαγαζιά, το ένα στην Νέα Σμύρνη και το άλλο στην Κυψέλη.


Info:
Ελευθερίου Βενιζέλου 25, Νέα Σμύρνη
2108112100

Πλατεία Κανάρη 7, Κυψέλη
2108679826


Ώρες εξυπηρέτησης
12:00 - 01:00

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ρέμα Φλόγα: ο Γιάννης Λουκάκης ανάβει φωτιές στην Πάρο!

Η ομάδα του Άκρα μεταφέρει στην Παροικιά την επιτυχημένη συνταγή μιας ζωντανής κουζίνας της φωτιάς, του τόπου και της ημέρας και ταράζει ευχάριστα τα δεδομένα της εστιατορικής σκηνής του νησιού…

ΓΡΑΦΕΙ: ΝΤΙΝΑ ΓΚΡΟΥΜΟΥΤΗ__
23/06/2025

Πού να φας και να πιείς μετά το Cine Φλοίσβος

Μετά την απαραίτητη δόση κινηματογράφου αλλά και λίγο πριν από αυτή, κάνουμε καλοκαιρινή βόλτα σε αυτά τα μέρη.

Σ’ αυτό το rooftop εστιατόριο βλέπεις την Αθήνα αλλιώς

Και δοκιμάζεις ελληνική κουζίνα πειραγμένη, με τοπικά υλικά σε πιάτα που προσεγγίζουν την παράδοση με διάθεση ανατρεπτική.

Τι τρέχει με τον Nusret: H άνοδος και η πτώση του Salt Bae

Πώς ο celebrity σεφ έχασε το momentum του και τι σημαίνει αυτό για τα εστιατόριά του.

Da Vittorio Café Restaurant Louis Vuitton: δοκιμάσαμε το νέο gourmet hot spot στο Μιλάνο

Tο Da Vittorio Café Restaurant Louis Vuitton υπόσχεται μια εμπειρία που ξεπερνά τα όρια της μόδας και του φαγητού

H Chef Pam είναι η καλύτερη σεφ στον κόσμο (και το πλήρες όνομά της είναι Pichaya Soontornyanakij)

Επικεφαλής ενός γαστρονομικού τοπόσημου που οδηγεί την κουζίνα της Ταϊλάνδης συνεχώς σε νέα ύψη, κρατά ψηλά τη σημαία της πρωτοπορίας, αντλώντας έμπνευση από –πού αλλού;– την οικογενειακή της κληρονομιά, την οποία μεταφράζει σε ένα πολύ προσωπικό δημιουργικό μονοπάτι, με πιο πρόσφατο σταθμό τον τίτλο της "Καλύτερης γυναίκας σεφ" στην Ασία και στον κόσμο για το 2025.

Τι γεύση μας αφήνει ένα από τα νοστιμότερα beach restaurants της Ελλάδας

Πλεύση θαλασσινή με μοντέρνο ελληνικό ταμπεραμέντο σε ένα παρά θίν' αλός high end σκηνικό.