Ο Παύλος Κυριάκης είναι ο νέος executive chef στο 'Elaia' του 'Kapsaliana Village'

Αλλαγή σκυτάλης στο βραβευμένο εστιατόριο του κρητικού χωριού-ξενοδοχείου.

pavlos1

Ο Παύλος Κυριάκης είναι ο σεφ που διαδέχεται -μετά από 4 χρόνια- τον Νίκο Θωμά στην επιμέλεια του εστιατορίου Elaia, στο Kapsaliana Village Hotel. Ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin σεφ Κυριάκης θα επιχειρήσει την ανανέωση της γαστρονομικής οπτικής του εστιατορίου (Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2023), έχοντας ως πυλώνες της πρότασής του τα μποστάνια του χωριού και τις τοπικές πρώτες ύλες και προϊόντα από όλο το Ρέθυμνο.

"Στόχος μου είναι το Elaia Restaurant να γίνει ο νέος γαστρονομικός προορισμός στη Μεγαλόνησο. Τα Καψαλιανά σε προδιαθέτουν να βρεις την κατάλληλη πρώτη ύλη. Με τα δικά μας υλικά και δοκιμασμένες τεχνικές θα δώσουμε το μέγιστο της γεύσης, της υφής και της εμπειρίας" δηλώνει σχετικά ο Παύλος Κυριάκης.

Kapsaliana Village

Kapsaliana Village 1

Το άγγιγμα του πολυπράγμωνα γευσιπλάστη στις dining πτυχές του ξενοδοχείου θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την ανανέωση του πρωινού, το παραδοσιακό μεσημεριανό και το high end κομμάτι του δείπνου.

Παύλος Κυριάκης

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.