Το 'Sense' και ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος συναντούν τον Μιχάλη Μάρθα

Μία ξεχωριστή βραδιά με γευστικές αναφορές στα Δωδεκάνησα από τον βραβευμένο σεφ της 'Μαραθιάς'.

Το 'Sense' και ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος συναντούν τον Μιχάλη Μάρθα

Το βραβευμένο 'Sense' του 'AthensWas Hotel' ετοιμάζει ένα ακόμη ξεχωριστό ταξίδι γεύσης για παλιούς και νέους φίλους, την Παρασκευή 1η Μαρτίου 2024. Ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος υποδέχεται στην κουζίνα του τον επίσης βραβευμένο Μιχάλη Μάρθα ('Μαραθιά'), στην αφετηρία μιας σειράς θεματικών γευστικών events που θα τρέξουν όλον τον Μάρτιο. 

Το 'Sense' και ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος συναντούν τον Μιχάλη Μάρθα 1

Για το πρώτο εξ αυτών, ο σεφ Μάρθας θα ανατρέξει στις γεύσεις της γενέτειράς του, Καλύμνου, και των Δωδεκανήσων. Με πολυετή εμπειρία σε διεθνώς αναγνωρισμένες κουζίνες εστιατορίων ('The Fat Duck', 'Daniel Berlin Krog'), ο Μιχάλης Μάρθας θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους δημιουργούς της γενιάς του, κάτι που άλλωστε μαρτυρά και η δουλειά του στη βραβευμένη με Top Notch και Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 'Μαραθιά' της Τήνου.

Το 'Sense' και ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος συναντούν τον Μιχάλη Μάρθα 2

To μενού του event θα είναι μια σύνθεση από εποχιακές πρώτες ύλες και υλικά που όπως λέει ο Καλύμνιος σεφ, θα πετούσε κανείς - μία παρόμοια προσέγγιση σαν αυτή που εφαρμόζει και στη 'Μαραθιά'. Πιάτα που στιγμάτισαν την πορεία του, όπως το 'παντζάρι' και η 'πυροκαμμένη σελινόριζα' θα σερβιριστούν με θέα Ακρόπολη, σε μια ξεχωριστή εμπειρία.

Η αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και παράδοση αποτελεί κοινό παρονομαστή για τη συνεργασία του με τον σεφ Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο και την ομάδα του 'Sense'


Info

Τιμή: €80/ άτομο

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Sense

(ξεν. «AthensWas») Διονυσίου Αρεοπαγίτου 5, Μακρυγιάννη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ανακαλύπτοντας την Κεφαλονίτικη γαστρονομία στο "Makedonia Palace"

Ο executive chef Σωτήρης Ευαγγέλου με την ομάδα του υποδέχονται τον Κεφαλονίτη chef Γιώργο Αντωνέλλο για ένα ταξίδι στις αυθεντικές γεύσεις και τα αρώματα του νησιού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
22/05/2024

Ταλαντούχοι Έλληνες θαυματοποιοί στο "Ex Machina"

O Άνταμ Κοντοβάς υποδέχεται τον Πάρη Τζιμτζαλή, Senior Sous chef στο εμβληματικό "St John Bread and Wine" στο Λονδίνο, σ' ένα 4 hands pop-up με κρασιά της Ηλιάνας Καρίμαλη.

Πώς μία από τις κορυφαίες ελληνικές μπύρες νοστιμίζει με θαλασσινό αλάτι

Πιστή στις αξίες της μάρκας, η νέα ΑΛΦΑ με θαλασσινό αλάτι ξυπνάει αναμνήσεις, συναισθήματα, και δημιουργεί στιγμές που μας ενώνουν.

Leandro Carreira και Πέτρος Δήμας σε 4 Hands dinner στο ‘Makris Athens’

Μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία στο βραβευμένο εστιατόριο, την Τετάρτη 22 Μαΐου.