"Varoulko Seaside": Γιορτές με γεύση θαλασσινής φινέτσας

Varo​​​​​​​ulko Seaside

Μ ετρώντας πια πάνω από τρεις δεκαετίες στον χάρτη της υψηλής γαστρονομίας, το πολυβραβευμένο "Varoulko Seaside" επιβεβαιώνει για άλλη μία χρονιά τη θέση του στην κορυφή, και μας καλεί να περάσουμε τις γιορτές στην ατμοσφαιρική του σάλα, κάτω απ’ τη λάμψη του Χρυσού Σκούφου, αλλά και του αστεριού Michelin.

Varoulko Seaside
©Λεωνίδας Τούμπανος

Με θερμό οικοδεσπότη τον σεφ-ιδιοκτήτη Λευτέρη Λαζάρου, και με τον σεφ Κομνηνό Μουφλουζέλη να κρατά την μπαγκέτα του μαέστρου στην κουζίνα, αλλά και τις γιορτινές δημιουργίες του pastry chef Θεόδωρου Μωυσίδη είναι πόλος έλξης για τις λαμπερές βραδιές των Χριστουγέννων και της παραμονής Πρωτοχρονιάς, προσφέροντας δύο ειδικά σχεδιασμένα μενού, που θα δώσουν στα γιορτινά μας δείπνα ιδιαίτερη φινέτσα.

Varo​​​​​​​ulko Seaside
©Λεωνίδας Τούμπανος

Φυσικά, το "Varoulko Seaside" παραμένει ιδανικός προορισμός για όλο το χειμώνα, με νέες εμπνευσμένες δημιουργίες.

Varo​​​​​​​ulko Seaside
©Λεωνίδας Τούμπανος

Varo​​​​​​​ulko Seaside
©Λεωνίδας Τούμπανος
​​​​​​​

Ακτή Κουμουνδούρου 54-56, Μικρολίμανο, 2105228400, varoulko.gr, @varoulkoseaside

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"