"180West Athens": Το πιο καλά κρυμμένο γιορτινό μυστικό της Αθήνας

180West Athens

Mια αξέχαστη γιορτινή εμπειρία υπόσχεται το "180West Athens", το all-day rooftop lounge restaurant στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου "Acropolis Select Hotel" με απαράμιλλη θέα στον Παρθενώνα. Σε μία από τις πιο ζωντανές γωνιές της πόλης, ο ζεστός μοντέρνος χώρος του "180West Athens" απογειώνεται με τα γιορτινά μενού, αλλά και ανεξαρτήτως ημέρας και ώρας, καθώς η comfort κουζίνα του, που ανανεώνει ευχάριστα τις κλασικές ελληνικές γεύσεις και βασίζεται σε εκλεκτά τοπικά υλικά, προσφέρεται τόσο για lunch όσο και για δείπνο μία από τις πολλές μέρες που θα μας βρει εδώ, ανάμεσα στα γιορτινά ψώνια και τις βόλτες στη στολισμένη Αθήνα που γεμίζει εκδηλώσεις.

180West Athens

Τα βράδια στο "180West Athens", με τη φωτισμένη Ακρόπολη να λάμπει όσο και ο γιορτινός στολισμός, έχουν τη μαγεία του παραμυθιού, ειδικά τις βραδιές ζωντανής μουσικής που φιλοξενούνται εδώ κάθε εβδομάδα, υπό τους ήχους του σαξόφωνου ή ντουέτων, συνοδεία κοκτέιλ και επιλεγμένων κρασιών από την εκτενή λίστα.

180West Athens

Φαλήρου 37-39, Κουκάκι, 2109211610, 180westathens.gr, info@180westathens.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"