"Herodion Hotel Athens" / Gargaretta: Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά μαζί!

Herodion Hotel Athens

Mε τη γιορτή να απλώνεται από το ατμοσφαιρικό "Atrium Bar & Restaurant" στον ισόγειο χώρο του "Herodion Hotel Athens" ως το αγαπημένο all-day bar bistro "Gargaretta" απέναντι, η γειτονιά της Ακρόπολης γίνεται προορισμός για ρεβεγιόν έξω από τα συνηθισμένα. Την παραμονή Χριστουγέννων το "Atrium Bar & Restaurant" μας υποδέχεται στολισμένο με το αναμμένο τζάκι, τους Swinging the Blues Trio και το εορταστικό μενού, ειδικά σχεδιασμένο από τον executive chef Χρύσανθο Μανωλόπουλο και από τον Head Chef του Ομίλου Σπύρο Μπελιβάνη.

Herodion Hotel Athens

Για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, πάλι, τα H | P Hotels έχουν σχεδιάσει μια απίθανη βραδιά με σπέσιαλ μενού παρέα με τους Swinging the Blues Trio στο "Atrium Bar & Restaurant", που απογειώνεται καθώς ανεβαίνουμε στο rooftop του ξενοδοχείου για να απολαύσουμε τα πυροτεχνήματα και να ανταλλάξουμε ευχές με ένα ποτήρι θρυλικής σαμπάνιας Louis Roederer. Την ίδια βραδιά, στην "Gargaretta" το πάρτι με dj ξεκινά από τις 9 μ.μ. με μουσική και finger food.

Herodion Hotel Athens

XMAS EVE ATRIUM BAR & RESTAURANT: www.herodion.gr
NEW YEAR'S EVE ATRIUM BAR & RESTAURANT: www.herodion.gr
NEW YEAR'S EVE GARGARETTA: www.herodion.gr

HERODION HOTEL ATHENS Ροβ. Γκάλι 4, Ακρόπολη, 2144025700 / GARGARETTA, Ροβ. Γκάλι 1, Ακρόπολη, 2109228713 / Κρατήσεις: events@herodion.gr, herodion@herodion.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"