"Snob": Γιορτινή έξοδος στην πιο όμορφη αυλή του κέντρου

Snob ©Γιώργος Βουρσούκης

Mε κομψή αισθητική, feelgood ατμόσφαιρα και πανέμορφη πλακόστρωτη αυλή, το all-day του boutique ξενοδοχείου "Snob Athens" είναι από τα πιο φιλόξενα σημεία συνάντησης στην πόλη για κάθε ώρα της ημέρας. Πριν ή και μετά τη βόλτα για τις γιορτινές σας αγορές, καθισμένοι στα βελούδινα άνετα καθίσματα του εσωτερικού χώρου, με φόντο τους ντυμένους με φλοράλ ταπετσαρίες τοίχους και την ανοιχτή κουζίνα, θα απολαύσετε καλοφτιαγμένα ροφήματα, viennoiseries, ποικιλία από χορταστικά σνακ, όπως πίτσα με καπνιστό χοιρινό και σάντουιτς με παστράμι, αλλά και πιάτα που υποστηρίζουν τη λογική του μπιστρό, όπως η flat iron steak με πούδρα από μανιτάρι πορτσίνι και το signature tonkatsu Iberico, αλλά και προτάσεις ζυμαρικών και risotti.

Snob
©Γιώργος Βουρσούκης

Το μότο "το καλό γεύμα ολοκληρώνεται με καλό κρασί" είναι λόγος να αναζητήσετε τη λίστα των κρασιών και να τσουγκρίσετε χάριν των ημερών και μερικά ποτήρια με αφρώδη.

Snob
©Γιώργος Βουρσούκης

Αγίας Ειρήνης 17, κέντρο, 2103242603, Snob Athens, snob.athens

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"