"En Aithria Athens": Το νέο meeting point στο κέντρο της Αθήνας

En Aithria Athens

Φέτος τα Χριστούγεννα, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο γιορτινό κέντρο και στο νέο hot spot του Θησείου, το "En Aithria Athens". Δημιούργημα της έμπειρης ομάδας του "En Aithria" της Νέας Φιλαδέλφειας, που μας μύησε στην ποιοτική μπίρα, και άλλων επιτυχημένων μαγαζιών της περιοχής, έχει όλα τα φόντα για να απογειώσει τις εξόδους των ημερών. Ανοιχτό από το πρωί για brunch με προσωπικότητα και συνεχίζοντας ως αργά με ποιοτικό comfort food και παρεΐστικη διάθεση, το "En Aithria Athens" μας περιμένει σε έναν όμορφο χώρο με έθνικ πινελιές κι ένα roof garden με θέα στην Ακρόπολη που μαγεύει. Και εδώ οι μπίρες κάνουν τη διαφορά με πάνω από 180 ετικέτες, ενώ τα κοκτέιλ και τα ψαγμένα κρασιά συνοδεύουν τα ζυμαρικά, τα burgers και τις ποικιλίες κρεατικών. Το μέρος είναι ιδανικό και για εταιρικά πάρτι ή εκδηλώσεις γύρω από το μοναστηριακό τραπέζι, ενώ το catering φροντίζει και για ξεχωριστές βραδιές στο σπίτι ή στο γραφείο.

En Aithria Athens

Άστιγγος 13, Θησείο, 2103253957, enaithria.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"