"Deos": Sky is the limit!

Deos

Δέος είναι η λέξη που περιγράφει όσο καλύτερα γίνεται το wow factor που αισθάνεσαι ανεβαίνοντας στον 24ο και 25ο όροφο του Πύργου Απόλλων στην Πανόρμου, όπου απλώνει τα τραπέζια του το all-day bar restaurant "Deos", που έγινε talk of the town χάρη στη θέα 360ο, αλλά και στις γαστρονομικές και αισθητικές του επιλογές. Στα 80 μέτρα ύψος και με πανοραμική θέα σε όλη την πόλη, οι γιορτές δεν μπορεί παρά να έχουν άλλη αίσθηση, ειδικά καθώς το "Deos" έχει μετατραπεί στον απόλυτο χριστουγεννιάτικο προορισμό με δέντρα και στολίδια σε όλους τους χώρους. Τα μενού των ρεβεγιόν με την υπογραφή του Κωνσταντίνου Ακούρου έχουν μοντέρνα κοσμοπολίτικη διάθεση με ελληνικές και γιορτινές πινελιές και εκλεκτά υλικά στις προτάσεις που περιλαμβάνουν και επιλογές σε κρέας ή ψάρι. Δεν θα λείπει φυσικά η μουσική και οι εκπλήξεις, ενώ και τις δύο παραμονές θα έχει open bar και μουσική όλο το βράδυ.

Deos

Λουίζης Ριανκούρ 64, Αμπελόκηποι, 2160045685, deosathens.gr, Deos@deosathens
Για περισσότερες πληροφορίες deosathens.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"