"Olive Garden": Συναρπαστικό γιορτινό πανοραμίκ

Titania Hotel ρεβεγιόν Χριστούγεννα 2023 και Πρωτοχρονιά

Η αίσθηση γιορτινής πολυτέλειας και κομψής αισθητικής σε τυλίγουν αμέσως μόλις περάσεις το λόμπι του ξενοδοχείου "Titania", και σε ακολουθούν ως το πανέμορφα στολισμένο εστιατόριο "Olive Garden" που βρίσκεται στην κορυφή του. Όσες φορές και να απολαύσουμε την πανοραμική θέα σε ολόκληρη την Αθήνα από την βεράντα του, το θέαμα παραμένει πάντα μοναδικό με αποκορύφωμα τη στιγμή που ο ουρανός γεμίζει αμέτρητα πυροτεχνήματα για την υποδοχή της νέας χρονιάς.

Olive Garden Titania xmas

Με όλη τη μεγαλοπρέπεια που ζητούν οι γιορτινές ημέρες είναι άλλωστε σχεδιασμένα τόσο το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων (€ 100 κατ’άτομο) συνοδεία μουσικής από DJ όσο βεβαίως και το λαμπερό gala dinner της Πρωτοχρονιάς (€ 220 κατ’άτομο), που θα προσφέρει μια πραγματική πανδαισία γεύσεων με τη σφραγίδα του executive chef του ξενοδοχείου Χρήστου Τζιλήρα, διανθισμένη με live swing, jazz, latin και όχι μόνο μουσικές από την μοναδική Φωτεινή Λευκοπούλου και τους The Band που θα μας ξεσηκώσουν. Οι μουσικές επιλογές από DJ θα δώσουν επίσης ρυθμό στο πλουσιοπάροχο brunch που θα σερβιριστεί ανήμερα των Χριστουγέννων (€ 70 κατ’άτομο) αλλά και σε εκείνο της Πρωτοχρονιάς (€70 κατ’άτομο) για να υποδεχτούμε τη νέα χρονιά όπως της αρμόζει.

Ξεν. "Titania", Πανεπιστημίου 52, κέντρο, 2103326000

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"