"Βασίλαινας": H μαγεία των Χριστουγέννων

Βασίλαινας

Στον "Βασίλαινα" κάθε στιγμή είναι γεμάτη αγάπη και νοιάξιμο. Συναίσθημα και "γεύση", γλυκιά γεύση για τη ζωή, για την κάθε βραδιά, για την κάθε παρέα που επιλέγει να περάσει εκεί τις πιο χαρμόσυνες στιγμές. Κάθε Χριστούγεννα στον "Βασίλαινα", με την ίδια προσήλωση και επιμέλεια, δημιουργείται ένα μενού-έκπληξη, με μια προσθήκη που σηματοδοτεί τη συγκεκριμένη χρονιά που θα θυμάται κάποιος για πάντα. Άλλωστε εκεί, ο ίδιος ο χώρος είναι γεμάτος ανθρώπινα συναισθήματα, προσδοκίες και όνειρα. Ο Θανάσης Βασίλαινας και ο Βενιαμίν Δασκαλάκης μοιράζονται το ίδιο όραμα – ένα όραμα που μπορεί να κρατάει χρόνια, αλλά κοιτά πάντα στο μέλλον, κλείνοντας το μάτι στην elevated διαχείριση του μεγάλου ελληνικού πλούτου, του ψαριού. Σε μια γιορτή γεμάτη αγάπη και χριστουγεννιάτικη ευφορία ο "Βασίλαινας" μας υποδέχεται την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με νέο γιορτινό πολύχρωμο μενού 7 μελετημένων πιάτων που ψιθυρίζει ευχές.

Βρασίδα 13, Ιλίσια, 2107210501, www.vassilenas.gr, VassilenasRestaurant

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"