"New Hotel": Γιορτές με λάμψη with a twist

New Hotel

Πιο φρέσκια, πιο μακριά από τα συνηθισμένα είναι η ματιά του "New Hotel" (και) στις γιορτές, με εξαιρετικές γεύσεις και υπέροχη θέα στην Αθήνα! Το κατεξοχήν design-oriented ξενοδοχείο της πόλης –με την υπογραφή του κορυφαίου Estudio Campana– έχει ήδη ντυθεί στα γιορτινά του και μας περιμένει από νωρίς το πρωί για πρωινό ή brunch, έως αργά το βράδυ, με ειδικές προτάσεις και στα δύο εστιατόρια του ξενοδοχείου, "NEW Taste" και "Art Lounge Rooftop". Το πλούσιο πρωινό και το επικό brunch γίνονται η καλύτερη αφορμή για χριστουγεννιάτικο shopping το σαββατοκύριακο στους γύρω δρόμους, καθώς και για ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Ειδικά για τα ρεβεγιόν, ο executive chef Μπάμπης Κουντούρης έχει ετοιμάσει δύο ιδιαίτερα μενού με τεχνικές που απογειώνουν τα εκλεκτά υλικά, ενώ οι βραδιές θα ντυθούν μουσικά, όπως και τα γιορτινά brunches με live DJ sets. Κι αν θέλετε να ζήσετε την εμπειρία στον υπερθετικό, η ειδική προσφορά διαμονής για τον Δεκέμβριο είναι το ιδανικό δώρο στον εαυτό σας!

New Hotel

Φιλελλήνων 16 & Ναυάρχου Νικοδήμου 1, Σύνταγμα, 2103273170, 6946379500

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"