"Αμπιμπάγιο": Γαστρο-ελληνικές γιορτές στο Θησείο

Αμπιμπάγιο

Tο στολισμένο κέντρο της πόλης αλλά και τα θεάματα των γιορτών μας τραβούν αυτή την εποχή σαν μαγνήτης και ο ομορφότερος επίλογος της βραδιάς γράφεται στο Θησείο, με θέα τη φωτισμένη Ακρόπολη. Στη γαστροταβέρνα "Αμπιμπάγιο", ρομαντικές, παρεΐστικες, αλλά και οικογενειακές έξοδοι έχουν τη νοστιμιά της παράδοσης με εκείνα τα ευφάνταστα twists που τη συνδέουν με τις νέες τάσεις.

Αμπιμπάγιο

Ο ταλαντούχος σεφ Κωνσταντίνος Παλυβός ανανεώνει με τη φρέσκια οπτική του το γευστικό ρεπερτόριο της ελληνικής κουζίνας με νέο μάτι, vegan, αλλά και έθνικ επιρροές, και κανείς στην παρέα δεν μένει παραπονεμένος. Η ατμόσφαιρα με αύρα καλλιτεχνικού καφενείου της παλιάς Αθήνας και οι γιορτινές πινελιές στο μενού κάνουν το "Αμπιμπάγιο" ιδανική πρόταση για τις εξόδους των ημερών, είτε για ένα value for money ρεβεγιόν έξω από τα συνηθισμένα είτε για να μοιραστούμε τη μαγεία της γιορτής με τους αγαπημένους μας, συντροφιά με ένα ποτήρι κρασί ή μπίρα από την προσεγμένη λίστα.

Αμπιμπάγιο

Ηρακλειδών 3, Θησείο, 2103426794, Αμπιμπάγιο – Abibayio, @abibayio

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"