"Bored": Η γλυκιά γοητεία του dolce far niente

Bored

Μια παλιά μονοκατοικία στην καρδιά του Χαλανδρίου άλλαξε πρόσωπο και μεταμορφώθηκε σε έναν all-day προορισμό, που φιλοδοξεί να δώσει άλλη αίσθηση στη λογική της γλυκιάς απραξίας, που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη ανά διαστήματα. Κι αυτό ακριβώς κάνει το "Bored": Υπερασπίζεται το δικαίωμα όλων στον χαμένο χρόνο της καθημερινότητας, πραγματοποιώντας το με άποψη και νόστιμο τρόπο, επενδύοντας στην απόλαυση της στιγμής.

Bored

Ο δημιουργός και ιδιοκτήτης Λουίζος Κωσταντίνου έβαλε όλο του το μεράκι, φτιάχνοντας ένα ξεχωριστό ολοήμερο, φιλόξενο και ζεστό σποτ, που παραπέμπει σε νησί, με μια πλούσια βεντάλια παροχών για κάθε στιγμή. Το αντιλαμβάνεσαι ήδη από νωρίς το πρωί όταν στο ποτήρι σου βρεθεί ποιοτικός specialty καφές και στο τραπέζι σου προσγειωθούν οι λαχταριστές προτάσεις του brunch. Έπειτα, τη σκυτάλη παραλαμβάνει ο σεφ Δημήτρης Νικολής, που επιμελείται ένα γευστικό μενού που σφύζει ποιότητας, νοστιμιάς και φρεσκάδας. Το "Bored" όμως αγαπά ιδιαιτέρως και το βράδυ, αποκαλύπτοντας μία άλλη πτυχή της προσωπικότητάς του όταν τα φώτα χαμηλώσουν. Τότε, πρωταγωνιστούν οι ψαγμένες όσο και uptempo μουσικές μαζί με signature cocktails και μια πλούσια wine list με προσεκτικά επιλεγμένες, premium, ετικέτες από ελληνικούς και ευρωπαϊκούς αμπελώνες, αλλά και χώρες του Νέου Κόσμου.

Bored

Λεωφ. Πεντέλης 15, Χαλάνδρι, 2106816452, 6948091245, www.boredhub.gr, Bored.chalandri, @bored_chalandri

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"