Στο νέο "En Aithria Athens" για brunch με θέα και όχι μόνο!

'En Aithria Athens' Brunch

Στους φίλους της μπίρας το όνομα "En Aithria" λέει πολλά, καθότι το ομώνυμο στέκι της Νέας Φιλαδέλφειας μας μύησε στις ποιοτικές ετικέτες από μια πλούσια λίστα. Πλέον, το ολοκαίνουργιο αδελφάκι του που ακούει στο όνομα "En Aithria Athens" φέρνει στο κέντρο της Αθήνας, στο Θησείο, την κουλτούρα της μπίρας αλλά και του comfort dining και ποιοτικού drinking που υπηρετεί η ομάδα που βρίσκεται πίσω από αρκετά ακόμη επιτυχημένα μαγαζιά της Νέας Φιλαδέλφειας (Agavita, Λεμονόκηπος, Αυλή, Πασατέμπο, Πρίγκηπο, Ηρώδειο και Jungle).

En Aithria Athens

Ανοιχτό από το πρωί για brunch με προσωπικότητα και συνεχίζοντας ως αργά με ποιοτικό comfort food και παρεΐστικη διάθεση, το "En Aithria Athens" μας περιμένει σε έναν όμορφο χώρο με έθνικ πινελιές κι ένα roof garden με θέα στην Ακρόπολη που μαγεύει. Κατεβαίνοντας στο κέντρο για τα γιορτινά ψώνια αλλά και για χαλαρές βόλτες στη στολισμένη Αθήνα κάνουμε focus στο brunch που περιλαμβάνει πολλές και νόστιμες προτάσεις για κάθε όρεξη.

Το πληθωρικό Pretzel Breakfast γεμιστό με κρέμα τυριών, σπανάκι, ασπράδι αβγού, πίκλα κρεμμυδιού και αγγούρι, συνοδεύεται από πράσινη σαλάτα και μας γεμίζει ενέργεια, ενώ το Tsoureki French Toast με σιρόπι σφενδάμου, ζάχαρη άχνη και κανέλα φέρνει τα Χριστούγεννα στο πιάτο! Τα αβγά διαφορετικών ειδών δεν λείπουν φυσικά από το μενού του brunch και είτε ταπροτιμήσουμε τηγανητά με crispy μπέικον, ελληνικό λουκάνικο με φρέσκα μυρωδικά, φρυγανισμένο ψωμί και πατάτες τηγανητές, είτε καγιανά με φέτα και χωριάτικο λουκάνικο, είτε, φυσικά, Benedict με ψητό ζαμπόν, πούδρα μπέικον, hollandaise sauce και σαλάτα κινόα δεν αφήνουν κανένα παραπονεμένο.

Επιλογές όπως η light Omelette από ασπράδι αβγού, με γαλοπούλα καπνιστή, σπανάκι, τοματίνια και ανθότυρο, συνοδεία πράσινης σαλάτας, αλλά και το Super Bowl με σπανάκι, κινόα τρίχρωμη, γλυκοπατάτες, ρεβίθια, κάσιους, αβοκάντο, mango, τοματίνια και σταφίδες κερδίζουν τους fit της παρέας, ενώ τα Pancakes Nutella αλλά και τα αλμυρά Pancakes με καπνιστό χοιρινό απάκι, τυρί γκούντα, μπέικον και αβγό τηγανητό είναι δύο από τα best sellers δικαίως!

Φυσικά, πέρα από τους special καφέδες δεν λείπουν τα κοκτέιλ που αγαπά το brunch (ένα Bloody Mary και μια Mimosa, παρακαλώ!) ενώ τα burger (σημειώνουμε ήδη το En Aithria με μοσχαρίσιο μπιφτέκι σε χειροποίητο ψωμάκι brioche, γλασαρισμένο μπέικον με σιρόπι σφενδάμου, καραμελωμένο κρεμμύδι, κρέμα cheddar, iceberg, ντομάτα και special En Aithria sauce) και φυσικά οι επιλογές στο grill που συντροφεύουν τις πάνω από 180 ετικέτες μπίρας σίγουρα θα μας κάνουν να ξανάρθουμε να δοκιμάσουμε τα πάντα.

Άστιγγος 13, Θησείο, 2103253957, enaithria.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.