"Ψαράκια & Θαλασσινά" / "Κόλλιας Ψαράκια & Θαλασσινά": Δέκα χρόνια γεύσεις στον αφρό!

Ψαράκια & Θαλασσινά

Mε τις συνταγές της γιαγιάς Ελευθερίας από τη Σμύρνη να συναντούν τις νέες ιδέες, αλλά και την πείρα και το δυναμικό χρόνων στην εστίαση, και σε συνεργασία με ταλαντούχους σεφ και οινοχόους, η οικογένεια των εστιατορίων "Ψαράκια & Θαλασσινά" υποδέχεται τις γιορτές με άρωμα Αιγαίου και έμφαση στη θαλασσινή φρεσκάδα.

Ψαράκια & Θαλασσινά

Από την Κηφισιά όπου γεννήθηκε το όραμα ως τη Βάρκιζα, δίπλα στη θάλασσα αλλά και στο τζάκι, κι από το νεοκλασικό του Χαλανδρίου ως το πετρόχτιστο σπίτι της Γλυφάδας που στεγάζει τη δυνατή συνεργασία "Κόλλιας Ψαράκια & Θαλασσινά", αυτός ο ξεχωριστός γαστριμαργικός κόσμος ανανεώνει την εικόνα μας για το ποιοτικό ψάρι, που έρχεται κατευθείαν από μικρά νησιά του Αιγαίου, και τα φρέσκα όστρακα. Διαλέξτε από τις εντυπωσιακές ψαριέρες αλλά και από το δίσκο με τα χειροποίητα ορεκτικά, ξεκινήστε με ψαρόσουπα και στρείδια και μην πείτε "όχι" στο γιουβέτσι με γαρίδες και κρητικό στακοβούτυρο ή τα μύδια, παρέα με κορυφαία κρασιά και αποστάγματα.

Ψαράκια & Θαλασσινά

Λεωφ. Ποσειδώνος 14, Βάρκιζα, 2109654138 / Ιλισίων 27, Νέα Κηφισιά, 2106203622 / Κώστα Βάρναλη 5, Χαλάνδρι, 2106855932 / Κύπρου 60, Γλυφάδα, 2108983555, psarakiakaithalassina.gr, Ψαράκια & Θαλασσινά, psarakia

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"