"Matsuhisa Athens": Η τέχνη της υψηλής γαστρονομίας συναντά τη μαγεία των γιορτών

Matsuhisa Athens

Σε μια άκρως ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα, το "Matsuhisa Athens" σάς προσκαλεί να περάσετε τις ημέρες των γιορτών στον πιο ειδυλλιακό κόλπο της Αττικής.

Matsuhisa Athens

Με βάση την ήσυχη δύναμη της ιαπωνικής φιλοσοφίας και την τέχνη της υψηλής γαστρονομίας, ο διάσημος σεφ Nobu έχει δημιουργήσει το πιο φιλόξενο "σπίτι" στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, το οποίο και την περίοδο των γιορτών ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχθεί τους λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας.

Matsuhisa Athens

Ειδικά για τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ο executive chef Τόνυ Βρατσάνος και ο head chef της ζεστής κουζίνας Θωμάς Κουράκος επιμελήθηκαν δύο μενού με βάση την ιαπωνική κουζίνα που θα σας συναρπάσουν: χτένια με χαβιάρι, γαρίδες Κοιλάδας με τρούφα, κοιλιά τόνου με yuzu, miso και τρούφα και, φυσικά, μια εξαιρετική επιλογή από τα διάσημα Matsuhisa sushi είναι κάποια από τα πιάτα που θα κάνουν τις γιορτές σας απολαυστικά ξεχωριστές.

Matsuhisa Athens

Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace Hotel Athens), Βουλιαγμένη, 2108960510, matsuhisaathens.com, Matsuhisa Athens Astir, @matsuhisa_athens

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"