"Pelagos": Το γαστρονομικό αστέρι των γιορτών

Το γαστρονομικό εστιατόριο του ξενοδοχείου "Four Seasons" προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία fine dining στην αθηναϊκή Ριβιέρα με την υπογραφή του σεφ Luca Piscazzi.

Pelagos

Bραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin το γαστρονομικό εστιατόριο του ξενοδοχείου "Four Seasons" προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία fine dining στην αθηναϊκή Ριβιέρα, με τον σεφ Luca Piscazzi να υπογράφει ειδικά για τις γιορτές δύο εξαιρετικά μενού-πρεσβευτές της κοσμοπολίτικης κουζίνας του.

Pelagos

Στον υπέροχα στολισμένο χώρο του ξενοδοχείου με το πέλαγος να απλώνεται μπροστά του, θα απολαύσετε δύο μενού 5 και 8 σταδίων για τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αντίστοιχα (συνοδεία υποδειγματικού wine pairing), που περιλαμβάνουν, το πρώτο, πιάτα όπως κόκκινες γαρίδες "όπως είναι" πάνω σε gazpacho κόκκινου λάχανου, ραβιόλο κολοκύθας με λευκή τρούφα και μοσχάρι Wellington με φουαγκρά και μαύρη τρούφα και, το δεύτερο, γεύσεις όπως caviar pasta, μπλε αστακό πάνω σε κρέπα φαγόπυρου με vin jaune, Kagoshima Wagyu BBQ με φοντάν κρεμμυδιού, αλλά και αξέχαστα, άκρως δημιουργικά επιδόρπια.

Ξεν. "Four Seasons Astir Palace Hotel Athens", Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη, 2108901192, fourseasons.com/athens/

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"