"The Zillers Pastry Bar": Το ζαχαροπλαστείο αλλιώς

Χρυσαφένιες μοσχοβολιστές viennoiseries, λαχταριστά cookies, τρυφερά brioches, τάρτες, sablés, ερεθιστικά financiers, crème brûlée, clafoutis, φρουτοσαλάτα και ρυζόγαλο είναι μόνο μερικά από τα κομμάτια ενός παζλ ιντριγκαδόρικα νόστιμου.

The Zillers Pastry Bar

Mια φορά κι έναν καιρό, οι Αθηναίοι συνήθιζαν να δίνουν πάσης φύσεως ραντεβού σε ζαχαροπλαστεία. Η συνήθεια μπορεί να χάθηκε στο πέρασμα των δεκαετιών αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να αναβιώσει. Ακριβώς αυτό επιδιώκει ο εξαιρετικός chef pâtissier Γιώργος Πλατινός και η ομάδα του. Και μάλιστα το κάνουν με το βλέμμα στραμμένο στο σήμερα και με concept υψηλής ζαχαροπλαστικής.

The Zillers Pastry Bar

Χρυσαφένιες μοσχοβολιστές viennoiseries, λαχταριστά cookies, τρυφερά brioches, τάρτες, sablés, ερεθιστικά financiers, crème brûlée, clafoutis, φρουτοσαλάτα και ρυζόγαλο είναι μόνο μερικά από τα κομμάτια ενός παζλ ιντριγκαδόρικα νόστιμου. Σε αυτά, προσθέτεις το menu dégustation τεσσάρων επιδορπίων από τον σεφ του αδελφού "The Zillers" (Χρυσός Σκούφος, αστέρι Michelin) Παύλο Κυριάκη και έχεις όλους τους λόγους για τους οποίους το "The Zillers Pastry Bar" έχει γίνει talk of the town.

The Zillers Pastry Bar
© Λεωνίδας Τούμπανος

Παλαιολόγου Μπενιζέλου 9, κέντρο, 2103241651

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

26/04/2024

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.