"Athenaeum Intercontinental Athens": Ένας γιορτινός γαλαξίας γεμάτος λάμψη

Στη μαγική ατμόσφαιρα των γιορτών μας καλωσορίζει το πολυτελές ξενοδοχείο, με ένα ξεχωριστό πανόραμα εκδηλώσεων και υπηρεσιών για κάθε ώρα της ημέρας.

Athenaeum Intercontinental Athens

Στη μαγική ατμόσφαιρα των γιορτών μας καλωσορίζει το πολυτελές ξενοδοχείο "Athenaeum Intercontinental Athens", με ένα ξεχωριστό πανόραμα εκδηλώσεων και υπηρεσιών για κάθε ώρα της ημέρας. Ο ήχος του βιολιού και του πιάνου μάς φέρνει στο "Art Lounge", για χριστουγεννιάτικα γλυκά συνοδεία τραγουδιών πολλές και διαφορετικές ημέρες μες στις γιορτές.

Athenaeum Intercontinental Athens

Από τα λαμπερά gala dinners των Χριστουγέννων, στο "Art Bistrot" όσο και στο βραβευμένο "Première" με τη μαγική θέα στην Αθήνα, και το χριστουγεννιάτικο γεύμα με έναν υπέροχο μπουφέ στο "Cafezoe", μέχρι τα αξέχαστα ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς σε μπουφέ στο "Cafezoe" ή στο gala dinner του "Premiere", όλα με ζωντανή μουσική κι εκλεκτές γεύσεις, ο πλανήτης των φετινών γιορτών ξεδιπλώνει όλη τη μαγεία του στο "Athenaeum Intercontinental Athens".

Athenaeum Intercontinental Athens

Το πλούσιο πρωινό του ξενύχτη συνοδεία σαμπάνιας και το πρώτο γεύμα της νέας χρονιάς κάνουν ιδανικό ποδαρικό στο 2024, οι ειδικές τιμές των δωματίων μάς δίνουν ιδέες για ένα δώρο προσιτής πολυτέλειας στον εαυτό μας, ενώ για ένα ξεκούραστο, άψογο γεύμα στο σπίτι αναλαμβάνουν να μας ετοιμάσουν τα πιο γιορτινά πιάτα!

Λεωφ. Συγγρού 89-93, 2109206000, athenaeum.intercontinental.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"